Folktandvården Stockholm

Vi på Folktandvården Stockholm arbetar, forskar och tänker på regionens munhälsa. Hos oss får du möjlighet att ta stora steg i din personliga utveckling. När du utvecklas till det bättre så gör även stockholmarnas folkhälsa det. Vi kallar det tandvård med ett gott syfte.

Vill du meritera dig inom käkkirurgi och få möjligheten till en framtida ST-tjänstgöring hos oss? Nu erbjuds du en tjänstgöring under handledning inom dentoalveolär kirurgi, oralmedicin och implantatkirurgi hos oss på Folktandvården Stockholm, Eastmaninstitutet!

Eastmaninstitutet är Folktandvårdens specialistklinik i Stockholm och är beläget vid Vasaparken centralt i stan. Hos oss har vi nio avdelningar, 61 behandlingsrum och vi är cirka 250 anställda. Eastmaninstitutet är ett nav i kunskapsöverföringen inom både specialist-och allmäntandvård i och med att samtliga specialiteter samlas i ett och samma hus och är remissinstans för hela region Stockholm.

Uppdraget
Folktandvården Stockholm vill bidra till att meritera medarbetare inför en framtida ST-tjänstgöring i Käkkirurgi. Som ett led i detta erbjuder vi en tjänstgöring under handledning inom dentoalveolär kirurgi, oralmedicin och implantatkirurgi. Vi finns på Eastmaninstitutet och arbetar i en dynamisk och multidisciplinär miljö och med nära samarbete med Karolinska Institutet för forskning och utbildning. Den käkkirurgiska kliniken tar emot drygt 5000 remisser per år och är en av Sveriges största implantatkliniker. Vi bedriver avancerad implantatkirurgi med focus på dentoalveolär rekonstruktiv kirurgi och vårt vårdpanorama omfattar den breda basen av käkkirurgisk vård. Vår narkoskirurgi utförs på Sabbatsbergs sjukhus.

Din bakgrund
Vi söker dig, legitimerad tandläkare med minst två års erfarenhet från både barn- och vuxentandvård. Du ska ha ett genuint intresse för Käkkirurgi och du ska kunna påvisa det genom genomförda utbildningar, kurser och att du utfört en stor volym av kirurgiska ingrepp.

Vidare söker vi dig som är en prestigelös, ansvarsfull och kvalitetsmedveten. Du värdesätter god odontologisk kvalitet och är ekonomiskt medveten. Vi lägger stor vikt vid hur målinriktad du är och dina personliga egenskaper. Tidigare tjänstgöring eller utbildning på Käkkirurgisk klinik är meriterande. Yrkesskicklighet och de personliga egenskaper som rollen kräver, ska verifieras via referenser. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Anställningen
Tjänsten är en visstidsanställning på deltid under 12 månader med eventuell förlängning upp till två år och med tillträde hösten 2024 eller efter överenskommelse. Är du en extern sökande kommer du erbjudas en tillsvidareanställning på 50 % på en av våra allmäntandvårdskliniker i kombination med en 50 % meriteringstjänst på Käkkirurgin.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan, genom att registrera ditt CV, personliga brev och bifoga intyg på legitimation genom vårt rekryteringssystem. Sista ansökningsdagen är den 24 maj 2024. Intervjuer kommer att pågå under v. 23 och 24.

Är du intresserad?
Kontakta gärna klinikchef Annika Rosén, 08-123 160 37 eller arbetsledare Christina Björklund 08-123 165 76

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2802
Facklig företrädare
  • Jörgen Karlsson, TT, 08-12315232
Publicerat 2024-04-29
Sista ansökningsdag 2024-05-24

Tillbaka till lediga jobb