Södersjukhuset AB, Internmedicin, Avd 17 NAVE

Internmedicin på Södersjukhuset är Sveriges största internmedicinska klinik med cirka 500 anställda, sex vårdavdelningar, medicinmottagning, endoskopiskt centrum och en dagvårdsenhet. Nu söker vi en undersköterska till NAVE/avdelning 17 som är en del av sektion Akut internmedicin och neurologi. 

Arbetsbeskrivning

NAVE/Vårdavdelning 17 är en akutvårdsavdelning med neurologisk inriktning. Avdelningen är indelad i tre olika vårdnivåer med vanliga akutvårdsplatser, observationsenhet och NIMA. På våra vanliga akutvårdsplatser utreder och vårdar vi patienter med neurologiska sjukdomar eller skador. OBS-enheten med 4 vårdplatser är för patienter med behov av extra övervakning, till exempel efter krampanfall och på NIMA vårdar vi patienter i behov av neurologisk/neurokirurgisk vård som inte kan tillgodoses på vanlig akutvårdsplats.

Arbetet är stimulerande och har stor bredd. Alla patienter bedöms och prioriteras utifrån sina sjukdomssymtom och i din roll som undersköterska ansvarar du för den basala omvårdnaden av patienterna. Det finns även möjlighet till interna utbildningar för arbete på våra övervakningsenheter.

Kvalifikationer

Som undersköterska är du en viktig del av teamet och vi söker dig som har god samarbetsförmåga samtidigt som du har lätt att självständigt ta initiativ, göra prioriteringar under dagen och agera korrekt i akuta situationer. Du har ett patientfokuserat förhållningssätt, är lyhörd och har ett genuint intresse för omvårdnad. För dig är det givet med ett gott bemötande gentemot patienter, närstående och kollegor.

Krav

 • Minst 2 års erfarenhet av akutsjukvård
 • Bevis om skyddad yrkestitel för undersköterska
  Alternativt:
 • Arbetsgivarintyg som styrker att du var tillsvidareanställd som undersköterska 1 juli 2023 enligt övergångsbestämmelserna i Patientsäkerhetslagen (2010:659)

Meriterande

 • Tidigare arbete inom neurologisk eller neurokirurgisk vård och övervakning.
 • Erfarenhet av omvårdnad av trakeotomerad patient

Här kan du läsa mer om Undersköterska blir en skyddad yrkestitel - Socialstyrelsen.

Erbjudande

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och därför månar vi om att du ska ha ett utvecklande, tryggt och hållbart arbetsliv. Vi erbjuder många olika förmåner och fördelar oavsett var du befinner dig i livet och i karriären. Några av dessa förmåner är:

 • Introduktionsprogram anpassat efter verksamhetens uppdrag samt tidigare erfarenheter
 • En lärorik arbetsplats med erfarna kollegor och individuell kompetensutveckling
 • Variation. Olika vårdnivåer med vanliga akutvårdplatser, OBS-enhet och NIMA ger en omväxling i arbetet
 • Friskvårdsbidrag samt personalgym som återkommande anordnar hälsobefrämjande aktiviteter för Södersjukhusets anställda.

Läs mer om vårt erbjudande här

Övrigt

Södersjukhuset ligger centralt med närhet till buss, pendeltåg och tunnelbana.

Vi tillämpar kontroll i belastningsregistret före beslut om anställning. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och intervjuer.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer här om hur det är att arbeta inom Region Stockholm.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenkommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2785
Kontakt
 • Magda Eriksson , 08-12365187
Facklig företrädare
 • Kommunal , kommunal.sodersjukhuset@regionstockholm.se
Publicerat 2024-05-08
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb