S:t Eriks Ögonsjukhus AB, Sterilteknisk avdelning

Är du utbildad steriltekniker eller undersköterska med lång erfarenhet av arbete på en sterilteknisk avdelning? Vi söker nu en ny kollega.

 

Om oss

Vi erbjuder dig som är utbildad steriltekniker eller van undersköterska ett stimulerande arbete på en liten sterilteknisk avdelning med alla uppgifter som förekommer inom området. Diskdesinfektion, avsyning/packning, sterilisering och förrådshantering. Avdelningen består av sex anställda och enhetschef. 

 

Om tjänsten

Sterilteknikerna roterar mellan de olika stationerna disk, pack och förråd enligt ett schema. I arbetet ingår att plocka inför alla operationer som utförs på operationsavdelningen.

Vi har även interna och externa kunder som vi servar med desinfekterade och steriliserade instrument.

Du får en bra inskolning och är snart självgående på de olika stationerna men vi hjälps alla åt där det behövs. Det finns möjligheter att ha ett specifikt ansvarsområde.

 

Kvalifikationer

Du är utbildad steriltekniker eller undersköterska med lång erfarenhet av arbete på en sterilteknisk avdelning. Du har god vana i att arbeta i T-DOC som administratör eller A-användare och har god förståelse hur systemet fungerar. Du behärskar svenska väl i tal och skrift.

 

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som steriltekniker behöver du ha god samarbetsförmåga, vara flexibel och kunna fatta snabba beslut. Du är noggrann och har en god förmåga att hantera hela arbetssituationen på ett professionellt sätt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuell. Arbetstiderna varierar mellan 7-17.30 enligt ett fastställt schema måndag - fredag.

Urval och intervjuer sker löpande.  

Vi tillämpar registerkontroll innan anställning för denna tjänst.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2780
Kontakt
  • Nanna Kratz, 08-12323560
Publicerat 2024-06-12
Sista ansökningsdag 2024-07-03

Tillbaka till lediga jobb