Karolinska Universitetssjukhuset, Hälsoprofessioner och Kvinnohälsa, Medicinsk psykologi

Vill du vara med på ett spännande och samhällsviktigt uppdrag? Arbeta tillsammans med oss på vår multidisciplinära mottagning för Postinfektiösa sjukdomar och fokusera på specialiserad vård, kvalitetsutveckling, forskning och undervisning på vardagar under dagtid. Läs mer och sök här!

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tillsvidareanställning för specialistläkare.

Tjänsten avser kliniska arbetsuppgifter inom ramen för en multidisciplinär mottagning där personer som drabbats av kvarstående symtom efter infektion utreds, med viss möjlighet till behandling under utredningstiden.

Vår öppenvårdsmottagning är verksam och öppen på vardagar under dagtid och i vårt uppdrag ingår specialiserad vård, kvalitetsutveckling, forskning och undervisning.

Hos oss får du ta del av ett teamorienterat arbetssätt i nära samarbete med andra yrkesgrupper tillsammans med våra patienter.

Du kommer självklart även ha möjlighet att ta del av de generella erbjudanden och förmåner som
Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder såsom generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till
bruttolöneväxling för individuellt pensionssparande.

Om tjänsten
Tjänsten innebär att du kommer att vara kliniskt verksam vid Mottagning Postinfektiösa sjukdomar i Huddinge och ha din organisatoriska tillhörighet vid Sektion Beteendemedicin.

I din profession som specialistläkare arbetar du i huvudsak med utredning och diagnostik i samarbete med specialister och det multidisciplinära teamet på mottagningen inom vår egen verksamhet och med andra enheter inom Karolinska.

Vi har ett kollegialt arbetsklimat och i teamet på mottagningen arbetar läkare, psykologer, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, sjuksköterskor och undersköterskor.

Vi söker
För att trivas hos oss är det viktigt att du är trygg i dig själv och har förmåga att anpassa dig beroende på situation. Du uppskattar att ha många kontaktytor och ser fördelarna med att vara del av ett team med olika kompetenser. Att vi samarbetar mot gemensamma mål och att vi alla bidrar med engagemang för att vi gemensamt ska kunna utveckla vården.

Ditt arbetssätt präglas av struktur och du har förmåga att på egen hand planera och avgränsa dina uppgifter. Självklart ger du ett gott bemötande till alla som du möter i ditt arbete - patienter, deras anhöriga och dina kollegor.

Intresse och erfarenhet av utvecklingsarbete och forskning värderas högt. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad läkare med specialistbevis inom en av följande specialiteter: Rehabiliteringsmedicin, Allmänmedicin, Onkologi, Infektionsmedicin, Lungmedicin, Neurologi, Reumatologi, Internmedicin eller Geriatrik

Meriterande: Erfarenhet av arbete med utredning och diagnostik avseende komplexa tillstånd. Erfarenhet av arbete i team inom Öppenvård. Särskilt meriterande är erfarenhet av arbete inom allmänmedicin.

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst:

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

- Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, under "Ansökan läkartjänster".

Vi ser fram emot att få veta mer om dig och att få berätta mer om vår verksamhet och de möjligheter den ger dig.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2779
Kontakt
  • Håkan Walles, 0722-542305
Facklig företrädare
  • Yvonne Dellmark, Läkarföreningen, yvonne.dellmark@regionstockholm.se
Publicerat 2024-04-26
Sista ansökningsdag 2024-05-26

Tillbaka till lediga jobb