Karolinska Universitetssjukhuset, ME Barn-PMI Perioperativ

Vi söker Sveriges bästa operationssjuksköterskor till ett utmanande jobb som inte är för alla – men kanske för dig? Du som är specialistutbildad inom operation och har ett genuint intresse för operationsvård för barn - Vill du anta utmaningen och jobba sida vid sida med de allra bästa och bli del av ett glatt team med stöttande kollegor på Europas bästa sjukhus? 

Du erbjuds

 • en strukturerad introduktion som är individuellt anpassad efter dina tidigare erfarenheter och behov, kompetensutveckling samt en gedigen spetskompetens inom barnoperation.
 • möjlighet att bli en del av ett högspecialiserat team med interprofessionellt kunskapsutbyte tillsammans med våra opererande specialiteter.
 • goda möjligheter till fördjupat engagemang inom ett utvalt ansvarsområde samt möjlighet till internationella uppdrag med ECMO teamet
 • korta beslutsvägar där allas åsikter räknas, fräscha lokaler med toppmodern operationsmiljö samt goda möjligheter till att påverka ditt arbetsschema

Självklart får du också ta del av våra generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder dig!

Om tjänsten

På Barnoperation i Solna utför vi bland annat högspecialiserad barnkirurgi/ortopedi, avancerad missbildnings-, tumör-, neonatal-, trauma- och neurokirurgi. Vi är en dygnet-runt-verksamhet med både elektiva och akuta flöden och samarbetar med BUVA, BIVA och NEO. Barnoperation är en del av Barn-Perioperativ medicin och intensivvård (Barn-PMI). Vi ansvarar även för transporter av svårt sjuka patienter och vård på BIVA/ECMO. Här finns även möjlighet att som operationssjuksköterska vara med i transportteamet för ECMO. Du kan läsa mer BOP och vårt uppdrag här.

I denna tjänst får du jobba med alla typer av operativa ingrepp, inom högspecialiserad vård som både är akuta, imperativa och elektiva. Vi tar oss an de svåraste fallen med högsta precision vilket också kräver att våra medarbetare är de bästa.

Hos oss får du bredda din kompetens inom nästan alla förekommande specialiteter och verkligen gå på djupet av din förmåga. Vi vet att det här är svårt och kanske inte är en roll för alla, därför värdesätter vi våra medarbetares kompetens extra mycket.

Förutom att ledarskapet är nytt och närvarande, har det skapats ett än mer riktat fokus på utveckling, utbildning och möjlighet att axla ansvar och specialisera sig inom individuella områden. Här finns möjligheten att utvecklas på riktigt och arbetet kräver att man vågar och vill göra det varje dag. Vi planerar även att införa operationsanpassad arbetstid (OPA) på vissa operationssalar med 6 timmars arbetsdag, där arbetstiden räknas som 8 timmar. 

Vi söker dig som

 • vågar anta en utmaning, är positiv, engagerad och som har ett stort patientfokus.
 • vill jobba med de bästa och strävar hela tiden efter att utvecklas.
 • trivs och stimuleras av att arbeta i ett omväxlande tempo där du får glädje och nytta av dina förmågor inom kommunikation, samarbete, flexibilitet och lösningsfokus.
 • vill bidra till att utveckla verksamheten och är intresserad av att tillsammans med dina kollegor skapa den bästa möjliga vården för våra patienter.

Kvalifikationer

Krav:

 • Specialistsjuksköterska inom operationssjukvård

Meriterande:

 • Tidigare erfarenhet av barnoperation

Om rekryteringsprocessen

Urval kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan - Tillsammans är vi Karolinska!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2750
Kontakt
 • Johanna Kolm, 0812372893
 • Katja Vuori , katja.vuori@regionstockholm.se
Facklig företrädare
 • Vårdförbundet Solna, vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2024-04-29
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb