Södersjukhuset AB, Specialistvård, Onkologkliniken,

Beskrivning

Undersköterska till strålbehandlingen

Onkologiska kliniken vid Södersjukhuset består av en vårdavdelning, mottagningar, en behandlingsavdelning, en klinisk forskningsenhet och vår strålbehandlingsenhet.  

Vi behandlar patienter med bröst-, buk- eller urologiska tumörer. 

Vår vision på kliniken är att skapa en så smidig vårdprocess som möjligt för varje person. Patienter och personal skall känna trygghet, omtanke och respekt.

Detta uppnår vi genom hög yrkeskompetens, patienters delaktighet i planering av sin behandling och nära teamarbete mellan olika professioner inom onkologiska kliniken.  

Vår moderna strålenhet har fyra behandlingsrum för linjäracceleratorer och ett för röntgenterapi samt en ny datortomograf. På enheten arbetar specialistsjuksköterskor, undersköterskor, fysiker, läkare och ingenjörer och enheten har totalt c:a 45 medarbetare.

Arbetsuppgifter

I vår organisation på Södersjukhuset kommer du som undersköterska att tillhöra Onkologiska kliniken och vara underställd vårdenhetschefen för strålbehandlingsenheten.  

Vi sätter patienten med cancer i centrum. Som undersköterska arbetar du i ett multiprofessionellt team tillsammans med sjuksköterskor, läkare, sjukhusfysiker och ingenjörer.  

På vår strålbehandlingsenhet bedrivs högspecialiserad sjukvård av cancer. Som undersköterska på strålbehandlingen kombinerar du omvårdnad med administrativa uppgifter. Du arbetar med tillsammans med sjuksköterskor och läkare och följer patienten i strålbehandlingsflödet – vårdformen kännetecknas av korta möten med hög kvalitet och ansvar för helheten i behandlingskedjan. 

Vi erbjuder stimulerande och utmanande arbetsuppgifter i en utvecklande miljö med en starkt vi-känsla och kamratskap.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska med några års erfarenhet inom akutsjukvård eller mottagningsarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av onkologisk omvårdnad.

Meriterande är erfarenhet av digital arbetssätt och vårdmöten på distans.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som flexibel, ansvarsfull och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Vi jobbar i en miljö där egenskaper som samarbetsförmåga, kommunikation och patientfokus är mycket viktiga. Du ska ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, social kompetens och samarbetsförmåga.

Villkor

Tillsvidareanställning. Arbetsvecka är måndag-fredag.

Vid denna rekrytering tillämpas provanställning.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före annonstidens utgångsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2743
Kontakt
  • Maria Winemar, 072-5993990
  • Maria Winemar, 08-12364457
Facklig företrädare
  • Kommunal exp, 08-12361000
Publicerat 2024-05-07
Sista ansökningsdag 2024-06-07

Tillbaka till lediga jobb