Är du en erfaren och engagerad specialistläkare som vill vara med och bidra till högkvalitativ vård i Norrtälje? Vi söker nu en kompetent läkare med specialistkompetens inom öron-näsa-hals för en spännande tjänst på Norrtälje sjukhus. Här får du möjligheten att arbeta i en stimulerande miljö med fokus på patientvård och kollegialt samarbete.

Om tjänsten

Mottagningen erbjuder specialistvård inom öron-, näsa- och halssjukdomar samt hörsel- och balansrubbningar i öppenvårdsregi. Här utförs även mindre operationer. Att vara en del av ett akutsjukhus innebär att verksamheten är omfattande och inkluderar elektiv öppenvård, akutvård samt konsultationer från andra avdelningar som intensivvårdsavdelningen (IVA) och akutmottagningen.

En fördel med att verka vid detta mindre sjukhus är de korta beslutsvägarna, vilket gör det lättare att bygga nätverk med andra specialister. Detta ger möjlighet till ett stimulerande arbete där du tillsammans med ditt team kan bidra till utvecklingen av öron-, näs- och halssjukvården i Norrtälje kommun. I framtiden kan en eventuell roll som medicinskt ansvarig läkare vara aktuell.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100% på Norrtälje sjukhus. Tjänstgöring dagtid måndag till fredag ingen jour eller helgtjänstgöring. Då vi arbetar och rekryterar långsiktigt och vi är medvetna om att ett byte av tjänst kan ta tid vill vi göra dig uppmärksam på att en tilltänkt start till denna tjänst är 1 mars 2025.

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:

 • Mottagningsarbete
 • Mottagningsoperationer
 • Telefonkonsultationer
 • AT auskultationer

Om vårt erbjudande:

Möjlighet till fortbildningen utifrån verksamhetens uppdrag. Vi erbjuder friskvårdsbidrag på 5000 kr för år 2024. Du kan läsa mer om våra förmåner här

Om dig

För den här tjänsten behöver du:

 • Svensk läkarlegitimation med specialistbevis inom öron-näsa-halssjukdomar
 • Minst 3-5 års erfarenhet av bred och självständigt mottagningsarbete inom specialiten
 • Minst 3-5 års erfarenhet av mottagningsoperationer
 • Mycket goda kunskaper i svenska i både tal- och skrift

Det är meriterande om du också har:

 • Intresse av utvecklingsarbete och innovation
 • Intresse av att dela med dig av erfarenheter och kunskap genom auskultationer

Vi söker en engagerad individ med stark personlig mognad och ett genuint intresse för att hjälpa andra. Du är övertygad om att bästa resultat uppnås genom samarbete och ser ingen plats för hierarki när det kommer till att lösa problem och utveckla idéer. Hos oss räknas alla åsikter och bidrag. Du är självständig och trygg i din profession, redo att ta egna initiativ och driva projekt framåt. Flexibel och anpassningsbar till förändrade arbetskrav och situationer. Stark samarbetsförmåga och förmåga att bygga relationer med olika människor. Serviceinriktad och strävar alltid efter att överträffa förväntningar. Du har även ett gott omdöme och en förmåga att fatta välgrundade beslut.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om oss

Vi ser fram emot att välkomna nya medarbetare som delar vår passion för att leverera högkvalitativ vård i en positiv och stödjande arbetsmiljö.

Vi på Öron-, Näsa- och Halsmottagningen på Norrtälje Sjukhus erbjuder specialistvård i en personlig och effektiv miljö. Vi utgör ett kompetent team bestående av flera olika professioner som arbetar tillsammans för att ge våra patienter den bästa möjliga vården.

Vi har korta beslutsvägar och uppmuntrar till nytänkande. Hos oss är det enkelt att prova nya arbetssätt och vi har snabba beslutsprocesser. Våra medarbetare är engagerade och har hög kompetens. Vi värdesätter en god arbetsmiljö där kompetens och engagemang står i fokus.

Trots att vi är ett mindre sjukhus har vi fördelen att kunna samarbeta nära andra specialister för att ge våra patienter den bästa vården. Vi tar emot cirka 5000 läkarbesök per år. Vi arbetar effektivt med patienten i centrum. Vårt team är skickliga problemlösare och strävar alltid efter bästa möjliga resultat.

Vi värnar om starka relationer både internt i teamet och med våra patienter. Hos oss är arbetsmiljön vänlig, respektfull och öppen för alla idéer. 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 mars 2025
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2709
Kontakt
 • Annika Svedjer, 0812326022
Facklig företrädare
 • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2024-04-30
Sista ansökningsdag 2024-06-02

Tillbaka till lediga jobb