Vårt anställningserbjudande

Dagoperation är en välfungerande dagkirurgisk operationsavdelning med tre operationssalar som organisatoriskt ligger inom Kirurg- och urologkliniken. Personalgruppen är en fast grupp för verksamheten och vi som arbetar tillsammans är operationssköterskor, undersköterskor, Vårdenhetschef och en sektionsledare. Verksamheten är öppen måndagar t.o.m. fredagar och är uppdelad på två områden; 

Ortopedi - där vi bland annat tar hand om de subakuta handledsfrakturerna och olika artroskopiska axel- och knäoperationer 

Kirurgi - där vi bland annat opererar gall- och bråckkirurgi och proktologiska ingrepp.

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

 

Arbetsbeskrivning

Vanliga arbetsuppgifter för undersköterska på en operationsavdelning. Du arbetar i nära samarbete med de övriga i operationsteamet på operationssal. 

 

Kvalifikationer

Du ska ha erfarenhet som undersköterska på en operationsavdelning, gärna med kunskap inom kirurgisk och ortopedisk kirurgi. 

 

Personliga egenskaper

För att trivas hos oss behöver du gilla att arbeta i ett tempo. Du som söker är välorganiserad och du vill bidra till en god arbetsmiljö som då kommer både dig och dina kollegor till gagn. 

Du kommer in i en mycket erfaren personalgrupp men också en liten grupp, vilket gör att det kommer att läggas stor vikt på dig som person. Att trivas tillsammans på jobbet är jätteviktigt och du skall tycka att det här ska bli roligt! 

 

Några röster:

”Det är en rolig arbetsplats där alla medverkar och alla syns!”

”Att få samarbeta på det sätt som vi gör med teamen både utanför men inne på operationssalen gör att man känner sig nöjd när man går hem för dagen”

”När man får arbeta i en liten grupp kommer man varandra nära vilket gör att det blir så självklart att man finns för varandra och att man tillhör ett sammanhang”

 

Övrigt

Tjänsten är en heltidstjänst och tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse. 

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2695
Kontakt
  • Christina Gerdin, 08-12359272
Facklig företrädare
  • Kommunal, 08-12356116
Publicerat 2024-04-23
Sista ansökningsdag 2024-05-14

Tillbaka till lediga jobb