Vill du arbeta i en grupp med stor gemenskap och tillsammans med duktiga kollegor? Vi söker en legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut till vår mottagning.

Åkersberga Rehab är en väletablerad mottagning i Nordöstra Stockholm och tillsammans med Åkersberga Barnmorskemottagning utgör vi Österåkers Vårdenhet som tillhör Stockholms Läns Sjukvårdsområde. Vårt uppdrag är att i Österåkers kommun bedriva primärvårdsrehabilitering.

Arbetsgruppen består av arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter/sjukgymnaster, kiropraktor samt administrativ personal. Sammanlagt 25 medarbetare. Vårt mål är att alla medarbetare känner delaktighet, stolthet och ansvar för verksamheten. 

Vi arbetar utifrån patientens fokus, arbetsglädje och inställningen att alla människor är lika mycket värda. Våra insatser baseras på tillgänglig evidens, befintliga riktlinjer och utveckling. Du kan läsa mer om oss på Åkersberga rehab (regionstockholm.se)

Vi erbjuder
En trygg anställning med kollektivavtal, försäkringar och individuell lönesättning. Fantastiska kollegor, introduktion och en mentor under första året. Regelbundna internutbildningar och fortsatt kompetensutveckling.

Vi värnar om en god balans mellan arbete och privatliv och ger därför stor möjlighet att påverka arbetstider och planera det dagliga arbetet. Vi tillämpar flextid, har friskvårsbidrag, tränar tillsammans och erbjuder fri sjukvård. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Arbetsuppgifter:

Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss träffar du patienter i alla åldrar med stor variation av besvär och har ett självständigt ansvar för att undersöka, bedöma, diagnostisera, behandla, följa upp samt utvärdera dina insatser.

Mottagningen bedriver både mottagnings- och hemrehabverksamhet, vi har ett rehab.gym och en bassäng. I arbetsuppgifter ingår att leda grupper/skolor, handleda studenter samt genomföra vissa besök digitalt. Samverkan med andra vårdgivare och närstående är ofta förekommande. Dokumentation sker i journalsystemet Take Care och alla medarbetare har tillgång till en laptop så att dokumentationen kan ske löpande.

Din arbetsdag kommer fördelas mellan mottagningen och arbete inom hemrehab. 

Vi strävar efter att våra medarbetare ska känna delaktighet, stolthet och ansvar för den verksamhet vi bedriver.

Kvalifikationer:

  • Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut med kandidatexamen 180 hp. Magisterexamen är meriterande
  • Erfarenhet av arbete inom primärvård, hemrehabilitering eller slutenvårdsrehabilitering är meriterande
  • Vi ser gärna att du har vidareutbildning/erfarenhet inom geriatrik
  • B-körkort är ett krav

Anställningsform:

Tillsvidareanställning på del- eller heltid, 50-100%. Omfattning och tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Personliga egenskaper 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är ansvarstagande och har förmåga att arbeta patientorienterat. Du bör ha en god förmåga att arbeta självständigt, samarbeta, prioritera och strukturera ditt arbete samt lust att utveckla yrkesspecifika kunskaper och verksamhetens arbete. 

Övrig information:

Eftersom vi ibland arbetar i patientens hem behöver du klara av att vistas i miljöer med husdjur/pälsdjur och inte vara känslig för tobaksrök.  

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 60-100%
Ort Österåker
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2674
Kontakt
  • Catrin Olsson, Enhetschef, 070-4844958
  • Åsa Pettersson, Verksamhetschef, 08-12340953
Facklig företrädare
  • Thomas Airio, Fysioterapeuterna, 070-4846052
Publicerat 2024-04-22
Sista ansökningsdag 2024-05-26

Tillbaka till lediga jobb