Är du en serviceinriktad person? Vill ha en utvecklande tjänst där du får bred inblick i verksamheten och samtidigt fylla en viktig funktion? Då kan vår nyckelroll som chefsassistent inom Kvinnosjukvård och förlossning vara jobbet för dig!

 

Vårt anställningserbjudande

Du kommer till en arbetsplats där vi har en god sammanhållning och en stark drivkraft att utveckla vår verksamhet tillsammans. Du ingår i klinikens ledningsgrupp och blir en del i vårt nytänkande team. Som chefsassistent har du en viktig och övergripande roll vad gäller administration, planering och genomförande av aktiviteter inom verksamheten.

 

Arbetsuppgifter

I rollen arbetar du självständigt och proaktivt med bland annat mötesplanering, kalenderhantering, rapportering i olika system, korrespondens, presentationsmaterial, beställningar, resebokningar, fakturahantering, uppföljning och ärendehantering.

Du ordnar och samordnar olika former av klinikmöten och planeringsdagar samt arrangerar även möten av social form såsom avtackning och uppvaktning. Du skriver protokoll och minnesanteckningar från olika möten. Du är den som har övergripande kontroll på vad som händer, vet vad som är på gång och ser till att inget faller mellan stolarna. Du assisterar huvudsakligen verksamhetschefen men kan även bistå sektions- och vårdchefer i deras administrativa arbete. Du är "ansiktet utåt" vid bokningar och telefonkontakter.

Sjukhuset har totalt ca 10 chefsassistenter som samverkar i ett sjukhusövergripande nätverk som du kommer bli en del av.

 

Kvalifikationer

Vårt krav är minst gymnasiekompetens med 5 års dokumenterad arbetslivserfarenhet. Meriterande är att ha dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat som chefsassistent tidigare och/eller annan serviceorienterad roll. Du behöver ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Meriterande om du har goda kunskaper i Officepaketet, kalenderhantering i Outlook, erfarenhet av arbete inom eller mot vården, kunskaper i Raindance och Heroma.

 

Personliga egenskaper

Vi tror att du som söker tjänsten är en initiativtagande, flexibel och lösningsorienterad person som trivs med att arbeta strukturerat. Du vet vad god service innebär och drivs av att assistera och hjälpa andra. Att vara välorganiserad och att hålla tidsramar stämmer väl in på dig. Du har lätt för att uppfatta snabba skeenden och tar gärna egna initiativ. Du har också förmåga att arbeta självständigt samt ibland arbeta under tidspress. Ett gott bemötande är självklart för dig där du bidrar genom att vara lyhörd, engagerad och positiv. 

 

Övrigt

Tillsvidareanställning med veckoarbetstid 39:50, måndag-fredag. Vi tillämpar provanställning. 

 

Ansökan

Intervjuer påbörjas efter sista ansökningsdatum men skicka gärna in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2669
Kontakt
  • Maria Persson, Verksamhetschef, 08-12358565
Facklig företrädare
  • Vision , 0771440000
Publicerat 2024-04-22
Sista ansökningsdag 2024-05-13

Tillbaka till lediga jobb