Södersjukhuset AB, Sachsska barn- och ungdomssjukhuset, Avdelning 74

Vill du vara med och skapa den bästa vården för våra akut sjuka barn och ungdomar?

Avdelning 74 är en del av akutvårdssektionen inom Sachsska barn- och ungdomssjukhuset. Här vårdar vi allt från det nyfödda barnet till ungdomar upp till 18 års ålder. På avdelning 74 vårdar vi patienter med olika medicinska sjukdomar så som diabetes, ätstörningar och infektioner. Vi har även ett kirurgiskt uppdrag gällande handkirurgi samt patienter mellan 10-14 år som behöver vårdas för appendicit. Inget pass är det andra likt och här kan du lära dig något nytt varje dag. Vi erbjuder dig att få ett varierat och meningsfullt arbete.

Som nattsjuksköterska på avdelning 74 får du arbeta i team med både fast nattpersonal och personal som arbetar tre skift. Du kommer kunna utvecklas i din yrkesroll då du får möjlighet att arbeta mycket självständigt, men du bör även tycka om att arbeta i team och dela med dig av din kunskap till kollegor. På avd 74 arbetar vi interprofessionellt. Som sjuksköterska leder du, prioriterar och fördelar omvårdnadsarbetet inom det egna teamet. Det interprofessionella teamet består av bland annat undersköterskor, läkare, dietister, fysioterapeuter, kuratorer och lekterapeuter där alla har en viktig roll i vården av det sjuka barnet. 

Kvalifikationer

Är du trygg i din roll som sjuksköterska och tycker om att arbeta självständigt? Då är den här tjänsten för dig!

  • Leg sjuksköterska med erfarenhet av barnsjukvård.
  • Specialistutbildning inom barn och ungdom är meriterande.
  • Erfarenhet av akutsjukvård är meriterande.

Personliga egenskaper: Du är engagerad, nyfiken, kreativ och har en god organisations- och samarbetsförmåga. Du gillar att arbeta i team men tycker också om att arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser självklart till dina tidigare erfarenheter och skräddarsyr inskolningen i samråd med dig. 

Kompetenskrav

  • Legitimerad sjuksköterska 
  • Svenskkunskaper motsvarande minst nivå C1

Erbjudande

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och därför månar vi om att du ska ha ett utvecklande, tryggt och hållbart arbetsliv. Vi erbjuder många olika förmåner och fördelar oavsett var du befinner dig i livet och i karriären. Några av dessa förmåner är:

  • Vidareutbildning. Vi erbjuder regelbundna, kompetenshöjande aktiviteter utifrån medarbetarens och verksamhetens behov.
  • Ett generöst friskvårdsbidrag
  • Personalgym och hälsoteam med fysioterapeuter, ergonomer och hälsopedagoger som kan stötta dig i din träning.
  • Föräldrapenningtillägg och föräldralön.

Läs mer om vårt erbjudande här

Övrigt

Södersjukhuset tillämpar kontroll i belastningsregistret före beslut om anställning. I denna rekrytering arbetar vi med löpande med urval och intervjuer. 

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer här om hur det är att arbeta inom Region Stockholm.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2609
Facklig företrädare
  • Petra Lidbeck, 08-12361274
Publicerat 2024-04-19
Sista ansökningsdag 2024-05-10

Tillbaka till lediga jobb