Tiohundra AB, Vård- och omsorgsboenden

Vill du som sjuksköterska bli en del av en arbetsgrupp med erfarna och duktiga undersköterskor? Vår grupp kännetecknas av hög kompetens och hjälper till att avlasta dig så att du kan fokusera på de uppgifter som rollen kräver. Hos oss värnar vi om vår goda kamratanda, stämning och arbetsmiljö!

Om tjänsten

I tjänsten ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter med inriktning på omvårdnad och demens. Hos oss ingår det även att handleda medarbetarna i olika omvårdnadsfrågor, ge telefonrådgivning samt delegera. Vi använder ett digitalt signeringssystem för delegerad omvårdnadspersonal. Du är en viktig del i vårt arbete med personcentrerad omvårdnad, BPSD och palliativ vård genom NVP. Vi har 9 äldreboenden med demens- och omvårdnadsplatser i Norrtälje kommun, du anger i  urvalsfrågorna vart du önskar bli placerad.

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:

 • Sjuksköterskeuppgifter med inriktning på omvårdnad och demens
 • Handleda medarbetarna i olika omvårdnadsfrågor
 • Telefonrådgivning
 • Delegering
 • Personcentrerad omvårdnad, BPSD och palliativ vård genom NVP

Om vårt erbjudande:

Tiohundra är mån om dig som medarbetare, vi vill att du ska trivas och må bra hos oss. Vi erbjuder våra medarbetare flera förmåner, bland annat får du en mentor den första tiden som anställd hos oss.

Om dig

För den här tjänsten behöver du:

 • Vara legitimerad sjuksköterska
 • Körkort för manuell växellåda samt körvana
 • God eller mycket god svenska i både tal och skrift

Det är meriterande om du också har:

 • Erfarenhet av äldrevård

Du vill vara med och utveckla vårdkvalitén och höja patientsäkerheten på våra särskilda boenden. Du värnar om våra äldre och arbetet inom äldreomsorg. Du gillar att arbeta självständigt, göra bedömningar och ta egna beslut. Du gillar också när det är omväxlande i dina arbetsuppgifter och har ett flexibelt förhållningssätt.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Välkommen till Tiohundra. Inom Tiohundra har vi 9 äldreboenden med demens- och omvårdnadsplatser. Några av våra boenden har även korttidsplatser. Viktigt för oss är arbetet med patientsäkerhet och personcentrerad omvårdnad vilket underlättas av att bolaget innehåller både äldrevård och akutvård. Gemensamt för alla våra boenden är att de drivs med engagemang och värme.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Timvikarier
Ort Vi har boende i Hallstavik, Norrtälje och Rimbo, du jobbar där behov finns eller enligt överenskommelse
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2590
Kontakt
 • Maria Strömberg, 08-12326697
 • Marita Josjö, 08-12326834
Facklig företrädare
 • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2024-05-02
Sista ansökningsdag 2024-06-02

Tillbaka till lediga jobb