Södersjukhuset AB, Ortopedi, Avd 12

Trött på treskift?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill arbeta natt med ett härligt gäng i nya fräscha lokaler med fantastisk utsikt över Årstaviken. Du kommer att arbeta på fast rullande schema om 7 nattpass per 3 veckors period, 74,33%. Möjlighet till heltid med fler nattpass eller varierande dag/kväll finns om du är intresserad.

Södersjukhuset har ett eget gym och vi erbjuder ett friskvårdbidrag på 5000 kr/år. På natten får du dubbelt ob-tillägg.

På Ortopeden bedrivs både akut och specialiserad ortopedisk sjukvård och är ledande inom bland annat frakturkirurgi. Vi behandlar nästan 20% av alla konstaterade frakturer i Sverige. Men som de flesta vet så är ortopedi inte bara frakturbehandling, vi har en stor verksamhet med behandling av allt från idrottsskador till artros i senare delen av livet.

Vill du veta mer? Klicka på länken och se filmen:

Välkommen till Ortopeden på Södersjukhuset

Avdelning 12 är en ortopedisk akutvårdsavdelning med 24 rymliga, moderna och ergonomiska enkelrum med tillhörande toalett och dusch. Vi vårdar patienter pre- och postoperativt efter ortopediska skador. Vårdtiderna är korta, patienterna har varierande ålder och olika skador som bland annat höft-, fotleds- och knäfrakturer.

Du kommer att ha stöd från kollegor som gärna delar med sig av sin kompetens. Du kommer att arbeta i en stimulerande miljö med ett varierat tempo där du snabbt kommer att utvecklas inom din yrkesroll. Det finns möjlighet till flera interna utbildningar och stöd för avancering inom regionens kompetensstege för sjuksköterskor. Vi erbjuder även ortopedisk vidareutbildning.

I teamet ingår sjuksköterska, undersköterska, läkare, geriatriker, måltidsansvarig, farmaceut, fysioterapeut och arbetsterapeut.

Utveckling är något som är viktigt för oss och vi försöker alltid sträva framåt genom att ta vara på varandras nya idéer och förslag på förbättringar. Vi arbetar med personcentrerad vård för att främja patienternas delaktighet.

Urval och intervjuer sker fortlöpande.

Du hittar oss på ortopeden_sos på Instagram!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 74,33%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2572
Kontakt
  • Tina Sjöqvist, 08-12362961
  • Karin Bokedal, 08-12364813
  • Fanny Nilsson, 08-12362885
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet centra söder, 070-4843310
Publicerat 2024-04-19
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb