Vill du arbeta och utvecklas inom radiologin på ett av Sveriges största akutsjukhus?

 

Vårt anställningserbjudande

Hos oss får du en bred kompentens där ett högt akutflöde varvas med elektiv verksamhet. Det finns möjlighet till fördjupning inom intervention och ablationsverksamheten eller andra delar av radiologin såsom exempelvis msk, neuro eller thorax. Vi arbetar tillsammans med övriga verksamheter på sjukhuset och driver flera ronder och konferenser. Vi arbetar organindelat med fokus på akutradiologi men har även elektiv verksamhet, interventioner och en stor ablationsverksamhet.

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Läs mer om dina förmåner

 

Arbetsbeskrivning

Deltagande i klinikens sedvanliga diagnostiska verksamhet där ronder och jourtjänstgöring ingår. Vi tillämpar dubbelgranskning på de flesta av våra undersökningar och har Sectras RIS/PACS. Vid intresse finns det möjlighet att arbeta med vår stora ablationsverksamhet.

 

Kvalifikationer

Specialist i radiologi/bild- och funktionsmedicin. Forskningserfarenhet är meriterande. Goda kunskaper i svenska språket krävs, både skriftligt och muntligt. 

 

Personliga egenskaper

Vi söker en duktig diagnostiker som är resultatorienterad och ansvarstagande. Du är flexibel och prestigelös och har en god samarbetsförmåga gentemot alla medarbetare på sjukhuset. Intresse för kvalitetsutveckling och förbättringsarbete ser vi som en viktig egenskap. Du följer överenskomna arbetssätt och bidrar aktivt till att uppnå verksamhetens mål. 

 

Övrigt

Tillsvidareanställning, 40 h/vecka. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Ansökan LUS-tjänst

Vid rekrytering av specialistläkare/biträdande överläkare/överläkare genomförs alltid en sakkunnigprövning vilket är en förutsättning för att erhålla specialisttjänst på Danderyds sjukhus.

För att din ansökan ska beaktas behöver följande dokument bifogas:  

  • CV
  • Legitimationsbevis läkare
  • Bevis på specialistkompetens från Socialstyrelsen
  • Ev bevis på medicine licentiat/doktorsexamen
  • Ev publikationsförteckning

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt ök
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2566
Kontakt
  • Marie Dyberg, 08-12358658
  • Lena Rosenberg, 08-12357851
Facklig företrädare
  • Läkarförbundet fackförening , 08-12355000
Publicerat 2024-04-25
Sista ansökningsdag 2024-06-02

Tillbaka till lediga jobb