Folktandvården Stockholm

Vi på Folktandvården Stockholm arbetar, forskar och tänker på regionens munhälsa. Hos oss får du möjlighet att ta stora steg i din personliga utveckling. När du utvecklas till det bättre så gör även stockholmarnas folkhälsa det. Vi kallar det tandvård med ett gott syfte.

Vi söker en glad och serviceinriktad tandsköterska/receptionist till Folktandvården i Farsta. Vi erbjuder dig att bli en del av ett företag som kännetecknas av värme och omsorg, där du får vara med och påverka Region Stockholms folkhälsa till det bättre.

Kliniken i Farsta har åtta nyrenoverade behandlingsrum och ligger nära tunnelbana och buss i Farsta Centrum. Vi finns på åttonde våningen och har en magnifik utsikt över Stockholm. Vi har ett öppet klimat och hjälper varandra!

Ditt uppdrag

Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. På kliniken i Farsta utförs allt från barntandvård till implantatkirurgi. Vi har ett inarbetat profylaxarbete där man som sköterska kan ha egna patienter om det är något som ligger en varmt om hjärtat. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete med stort fokus på kundservice. Vi söker dig som är intresserad av assistans men också dig som vill bli vår nya receptionist. 

Vad du behöver för att lyckas

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Du är välkommen till oss, nyutexaminerad eller erfaren. Dessutom är du en person som motiveras av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Meriterande för rollen är erfarenhet av T4.

Vidare som person är du positiv även i utmanande situationer samtidigt som du etablerar förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som tandsköterska hos oss på Folktandvården Stockholm finns det möjlighet till:

 • Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode
 • Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom nischtandsköterska, profylaxtandsköterska, BVC-informatör, flourtant och arbetsledare
 • Helgtjänstgöring med extra helgtillägg

Folktandvården Stockholm erbjuder dig även olika förmåner såsom:

 • Friskvårdsbidrag på 5 000 kr
 • Tjänstepension
 • Löneväxling till pension
 • Extra semesterdagar till dig över 40 år
 • Tillägg vid föräldraledighet
 • Möjlighet till del av incitamentsmodell
 • Frisktandvård
 • Subventionerad läkarvård

Anställning
Välkommen med din ansökan senast 9 juni-2024. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar referenser från din klinikchef om du varit/är anställd hos oss.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta Charlotte Zetterström, klinikchef, tel. 08-123 157 63 eller Monica Hårleman, arbetsledare, tel. 08-123 168 70.

Som medarbetare hos Folktandvården Stockholm är du en av våra viktigaste resurser. Vi strävar efter en kultur som bygger på ett tillitsbaserat ledarskap och ett starkt medarbetarskap. Hos oss ska du våga att tycka annorlunda och ha goda möjligheter till vidareutveckling och du ska framförallt må bra! Tillsammans hjälps vi åt för att skapa en arbetsplats där vi trivs och vill arbeta länge.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Augusti/september 2024
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 30-40 h/v
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2561
Kontakt
 • Charlotte Zetterström, 08-12315763
 • Monika Hårleman, 08-12316870
Facklig företrädare
 • Soheila Mellat, Vision, 08-12316696
Publicerat 2024-05-17
Sista ansökningsdag 2024-06-09

Tillbaka till lediga jobb