Äntligen är det dags!

Nu söker vi barnmorskor som vill följa den gravida, födande och nyblivna familjen genom hela vårdkedjan. I september startar Min Barnmorska Södertälje ett team för gravida som kan ha extra behov av trygghet och kontinuitet. Målgruppen för vårdformen är gravida med socioekonomisk utsatthet (Care Need Index), framförallt utlandsfödda, samt gravida med förlossningsrädsla.

Min barnmorska på Södertälje sjukhus:  

Som barnmorska i Min Barnmorska Södertälje får du möjlighet att växa i din kompetens, såväl inom mödrahälsovård som inom förlossning och eftervård genom ett gediget utbildningsprogram. Inskolningen skräddarsys utifrån dina erfarenheter och behov. Regelbunden handledning ingår.

BB Södertälje är Stockholms minsta förlossningsklinik där öppenvård, förlossning och eftervård är en sammanhållen enhet med varje födandes unika resurser och behov i fokus. Det skapar en lugn och trygg miljö för familjen och en god arbetsmiljö.

Mödravården är förlagd på Södertälje centrum BMM. Förlossning och eftervård sker på BB Södertälje.

 

Dina personliga egenskaper:  

För att trivas hos oss tror vi att det är viktigt att du har ett brinnande intresse för vårdformen och målgruppen, att du är flexibel och prestigelös samt att du har en god förmåga till samarbete. Vi tror även att du är visionär, nyfiken och lockas av att få vara med i uppstarten av en ny verksamhet.

Dina kvalifikationer:  

Leg. barnmorska med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård med minst 2 års erfarenhet av yrket. Arbetslivserfarenhet inom både mödrahälsovård, förlossning och eftervård är meriterande. Vi ser gärna sökande med mångkulturell erfarenhet. B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering. 

Anställningsform:  

Tillsvidareanställning. Arbetstiden är schemalagd på BMM och på sjukhuset under vardagar, samt beredskap i hemmet under helger. I tjänsten ingår treskift.

Rekrytering till denna tjänst sker fortlöpande under ansökningstidens gång.


Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställningsförmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

 

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2533
Kontakt
  • Ulrika Sjöstrand, chefbarnmorska, 08-12324236
  • Maja von Hofsten, projektledare, maja.vonhofsten@regionstockholm.se
Facklig företrädare
Publicerat 2024-05-06
Sista ansökningsdag 2024-08-31
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb