Just nu utökar nu våra team med två PTP-psykologer. Vi är ett nytänkande och innovativt verksamhetsområde med gränsöverskridande arbete och samverkan. Kom och bli en del av ett spännande vårdbolag!

Om tjänsten

Vi söker två PTP-psykologer till vår enhet för psykiatri- och beroende. 

Som PTP-psykolog hos oss erbjuds du ett arbete i team med engagerade och kunniga kollegor. Du kommer arbeta både självständigt och i team med att utföra kvalificerat utrednings- och
behandlingsarbete enligt gällande vårdprogram och övergripande rutiner i Region Stockholm. Det psykoterapeutiska arbetet sker både individuellt och i grupp. Samarbete med vårdgrannar och andra myndigheter är ofta förekommande. Beroende på var du önskar din placering kan arbetet innefatta:

  • Utredning av neuropsykiatriska frågeställningar
  • Behandlingsarbete
  • Psykoedukativa insatser
  • Psykoterapibedömningar
  • Samarbete med vårdgrannar och andra myndigheter

Om vårt erbjudande

Du kommer att få handledning av erfaren psykolog och erbjudas möjlighet till ett brett
behandlingsarbete. Förutom att du som PTP-psykolog har möjlighet att delta i region Stockholms PTP-program har vi även ett lokalt PTP-program inom Tiohundra. Vårt lokala program leds av en studierektor och innefattar ett gediget program där du erbjuds regelbundna träffar med övriga PTP-psykologer samt en internutbildning med fokus på att ge dig kunskap och trygghet i din yrkesroll som psykolog. 

Vi erbjuder friskvårdsbidrag på 5000 kr för år 2024. Du kan läsa mer om våra förmåner här.

Om dig

För den här tjänsten behöver du:

  • Ha en psykologexamen

Du är engagerad, lyhörd och van att arbeta både självständigt och i team. Du ser möjligheter och är utvecklingsfokuserad, vågar pröva nya vägar men vågar också be om hjälp och stöd när svårigheter uppstår. Arbetet kräver en stor flexibilitet och en god planeringsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, att du är ansvarstagande och har god samarbetsförmåga.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. 

Om oss

Psykiatri- och beroendemottagningen finns på två adresser, Posthusgatan 3 och Hamnvägen 12, Roslagens sjukhus. Vi har också tillsammans med Norrtälje kommun en Mini Maria-mottagning vilken ligger vid busstorget i Norrtälje stadskärna. Patienter kan remitteras till oss eller söka själva. Oavsett om det är en psykiatrisk frågeställning eller en beroendemedicinsk problematik så bedöms patienten av vårt mottagningsteam med dubbelkompetens. Där görs basutredning och vid behov utökad utredning. Patienter aktuella för vår mottagning fördelas sedan till något av våra behandlingsteam. I teamen arbetar specialistsjuksköterskor, psykiatriker, psykologer, psykoterapeuter, arbetsterapeuter, medicinska sekreterare samt administrativ personal. Om våra patienter behöver inneliggande vård har vi överenskommelse med Psykiatri Nordväst så att patienterna i möjligaste mån läggs in på någon av Psykiatri Nordvästs heldygnsavdelningar.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 240901
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2514
Kontakt
  • Charlotta Munck af Rosenschöld, 08-12326452
  • Frida Jakobsson, 08-12326305
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
  • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2024-04-30
Sista ansökningsdag 2024-05-30

Tillbaka till lediga jobb