Serviceförvaltningen, Administrativ IT, Applikationsplattformar

Arbetar du inom IT idag och är nyfiken på att gå vidare mot nya utmaningar? Vill du arbeta med IT för framtidens sjukvård där din roll har stor betydelse? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Om tjänsten

En av våra kollegor kommer nu gå i pension och vi söker därför en ny kollega till integrationsteamet inom Serviceförvaltningen. Vi är ett litet engagerat team som består av sju personer. Vi arbetar med integrationsplattformarna Mule och xtrade. Teknikord som vi använder dagligen är Mule, AnypointStudio (Eclipse), Java, xml, Hl7, xTrade, Inobiz, Windows. Vidare utför vi mappningar och integrationer utifrån beställningar. Vi övervakar och förvaltar det som vi utvecklat och har direktkontakt med våra kunder och varandra dagligen. 

Som integrationsspecialist arbetar du med utveckling av nya integrationer, förvaltning, support och vidareutveckling av befintliga integrationer. Stora delar av våra befintliga integrationer mellan vårdens journalsystem och dess kringsystem är mycket kritiska. I rollen ingår att stödja utvecklingsteam med integrationslösningar, förstå och översätta verksamhetens behov till genomförbara tekniska lösningar enligt gällande regler och policys samt arbeta proaktivt avseende tekniska förbättringsåtgärder.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning, till exempel högskoleingenjör inom IT, eller motsvarande kompetens i kombination med flera års arbetslivserfarenhet. Du har även kunskaper i Java eller något annat programmeringsspråk. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Vi ser det som meriterande om du har kunskaper i plattformen Mule. Det är även meriterande att förstå systemintegration i sin helhet och verksamhetskunskap rörande IT i sjukvården.

Som person är du trygg och tydlig i din yrkesroll. Du är en god kommunikatör som kan hantera många kontaktytor och du tycker om att bygga goda relationer med såväl kollegor som kunder. Du har god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Du är proaktiv och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Vidare är du strukturerad, analytisk och kan skifta fokus mellan helhet och detaljer. Du är nyfiken och vill utvecklas och lära dig mer. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid tillsättning av denna tjänst. 

Vårt erbjudande

Hos oss arbetar du med omväxlande och spännande arbetsuppgifter i ett team där vi stöttar och hjälper varandra. Här finns det möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och känna att det du gör om dagarna har stor betydelse för många. 

Vi har även kollektivavtal och med det följer kollektivavtalade försäkringar, tjänstepension och möjlighet till löneväxling. För att du ska kunna ta ansvar för din hälsa erbjuder vi friskvårdstimme och friskvårdsbidrag samt subventionerad sjukvård i form av kostnadsfri öppensjukvård. Flexibel arbetstid och möjlighet till att arbeta hemifrån har vi för att underlätta för dig att få ihop vardagen. Här kan du läsa mer om förmånerna i vårt kollektivavtal.

Vi kombinerar distansarbete med att sitta i ljusa och trevliga lokaler på Lindhagensgatan vid västra Kungsholmen. Dit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken.

Ansökan

Låter det här som något för dig ser vi gärna att du söker så snart som möjligt. För en komplett ansökan räcker det med att bifoga ditt CV. När du ansöker kommer du att få besvara ett antal frågor, dessa ersätter personligt brev.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Gabriella Granander, gabriella.reuterskiold-granander@regionstockholm.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2494
Kontakt
  • Gabriella Reuterskiöld Granander, 08-12318044
Facklig företrädare
  • Mona Ternelius, SACO, 08-12317830
  • Anne-Lie Vestlund, Vision, 08-12314280
Publicerat 2024-05-02
Sista ansökningsdag 2024-05-30

Tillbaka till lediga jobb