Stockholms läns sjukvårdsområde, Primärvård, Vårby vårdcentral

Vårby vårdcentral belägen i Vårby/Masmo, en kompetent och engagerad vårdcentral med stabil personalgrupp.

Vi är för närvarande 5 specialister i allmänmedicin varav en arbetar i huvudsak i hemsjukvården. En kollega trappar ner arbetet inför pension och vi söker ny specialistkollega. Öppna dörrar och direktkommunikation i en trivsam och prestigelös miljö gör att vi trivs fint tillsammans.

Regelbundna läkarmöten står på veckoschemat vilket innebär utbyte av erfarenheter i en lärande miljö. Läkargruppen ingår i vårdcentralen med totalt 35 medarbetare. Vårdcentralen har cirka 7000 listade patienter.

Vårt uppdrag är att bedriva husläkarmottagning med basal hemsjukvård, medicinsk fotsjukvård och BVC med utökat hembesöksprogram.

På vårdcentralen arbetar specialister i allmänmedicin, ST-, BT- och AT-läkare, mottagnings- och distriktssköterskor, inklusive astma/KOL-, diabetes- och osteoporosmottagning. Vi har undersköterskor, medicinska sekreterare och en rehabkoordinator.

Inom det psykosociala teamet har vi legitimerade psykoterapeuter. Vi har regelbundna möten med psykosociala teamet och rehabkoordinator. 

BVC som är organiserad i en familjecentral med BMM, socialtjänst och öppen förskola finns i Vårby Gård. Vi har även nära samarbete med fysioterapeuter i fastigheten och närområdet.

Om du har kunskap eller ett specialintresse som du vill utveckla diskuterar vi gärna detta vidare. Intresse av handledning är meriterande.

Kvalifikationer: 
Specialistläkare i allmänmedicin med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Erfarenhet som färdig specialist och av att ha arbetat i svensk sjukvård. Erfarenhet av journalsystemet TakeCare är meriterande, liksom handledning av utbildningsläkare.

Personliga egenskaper: 
Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet, engagemang och god samarbetsförmåga. Gott bemötande till såväl patienter som medarbetare är för oss mycket viktigt. 

Du driver ditt eget arbete men vill också bidra till helheten.  

Övrig information:
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas.  

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 % eller deltid
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2492
Kontakt
  • Suzana Turkalj-Pavlakovic, verksamhetschef, 070-7373856
Facklig företrädare
  • Tim Bäckdahl, läkarförbundet, 08-12341798
Publicerat 2024-04-24
Sista ansökningsdag 2024-05-24

Tillbaka till lediga jobb