Folktandvården Stockholm

Vi på Folktandvården Stockholm arbetar, forskar och tänker på
regionens munhälsa. Hos oss får du möjlighet att ta stora steg i din personliga utveckling. När du utvecklas till det bättre så gör även stockholmarnas folkhälsa det. Vi kallar det tandvård med ett gott syfte.


Vi söker en tandhygienist till Folktandvården Rosenlund, på Södermalm i Stockholm. Vi erbjuder dig ett arbete i ett av landets främsta tandvårdsföretag och hos oss får du tillgång till branschens senaste teknik. Ansök nu om du vill utveckla dig själv, oss och folkhälsan till det bättre.


Ditt uppdrag
På Folktandvården Stockholm har du en viktig roll i vårt arbete med att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för stockholmare i alla åldrar. Du utför undersökningar samt identifierar, planerar, bedömer och genomför lämpliga munhälsovårdsinsatser. Du kommer att ha stort fokus på att behandla parodontala sjukdomar. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att förbättra verksamheten och du kommer att ha goda möjligheter till att vidareutvecklas och till att engagera dig i frågor som är viktiga för dig. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela med dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor. I din roll ingår handledning av kollegor, du tar också emot VFU-studenter.

Folktandvården Rosenlund är en mycket trevlig klinik centralt belägen i ett lummigt område på Södermalm med närhet till pendeltåg, bussar och tunnelbana. Här arbetar 28 engagerade medarbetare med hög kompetens och stor gemenskap, klinikchefen är själv tandhygienist. Kliniken består av 11 behandlingsrum och vi har nischtandläkare i endodonti och protetik.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist, gärna med god erfarenhet, men även du som är nyexaminerad är välkommen att söka. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. 

Vidare som person är du positiv även i tuffa situationer samtidigt som du etablerar förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som tandhygienist hos oss på Folktandvården Stockholm finns det möjlighet till:

 • Att få handleda nyutexaminerade tandhygienister mot ett extra arvode
 • Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom flourtant, BVC-informatör, nischtandhygienist, klinikchef och arbetsledare
 • Att som nyutexaminerad få gå vårt introduktionsprogram
 • Stort tandhygienistnätverk inom företaget

Folktandvården Stockholm erbjuder dig även olika förmåner såsom:

 • Ett friskvårdsbidrag på 5 000 kr
 • Tjänstepension
 • Löneväxling till pension
 • Extra semesterdagar till dig över 40 år
 • Ett tillägg vid föräldraledighet
 • Möjlighet till resultatutdelning
 • Frisktandvård
 • Subventionerad läkarvård

Anställning
Välkommen med din ansökan senast den 5 maj-2024. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV. Vi kommer att ta interna referenser från din klinikchef om du varit/är anställd hos oss.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta
Malin Arvor, klinikchef, tel. 070-737 51 37
Hanna Nörgaard, rekryterare, tel. 072-594 91 51

Som medarbetare hos Folktandvården Stockholm är du en av våra viktigaste resurser. Vi strävar efter en kultur som bygger på ett tillitsbaserat ledarskap och ett starkt medarbetarskap. Hos oss ska du våga att tycka annorlunda och ha goda möjligheter till vidareutveckling och du ska framförallt må bra!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2482
Facklig företrädare
 • Helen Ahlgren, 08-12316980
Publicerat 2024-04-15
Sista ansökningsdag 2024-05-05

Tillbaka till lediga jobb