Vill du bli en av oss!
Vi söker nu en fysioterapeut/sjukgymnast för tillsvidaretjänst på vår mottagning Kista Rehab. Tjänsten kan innebära både mottagningsarbete och arbete i vårt hemrehabteam.

När du blir vår kollega, blir du en av 20 personer som arbetar på Kista Rehab i fräscha lokaler mitt i Kista Galleria. Vi som arbetar i Kista är sjukgymnaster/fysioterapeuter inkl. en specialist inom smärta samt arbetsterapeuter, dietister och en kiropraktor.

Kista Rehab är en del av Rehab Västra som är en egen resultatenhet inom Stockholms Läns sjukvårdsområde, SLSO med uppdrag att bedriva primärvårdsrehabilitering och tilläggsuppdrag för neuroteam i öppenvård. Våra mottagningar finns i Bromma, Ekerö, Kista och Spånga. Tillsammans är vi ca 70 medarbetare. Du kan läsa mer om oss på Kista rehab (regionstockholm.se)

Vårt arbete präglas av arbetslust och stort engagemang i våra patienter. Vi tycker att det är viktigt med en hälsosam livsstil och en bra balans mellan arbete och privatliv. Här satsar vi på kompetensutveckling, flexibla arbetstider, möjlighet att arbeta digitalt hemifrån och förmåner så som ett generöst friskvårdsbidrag, möjlighet till friskvård på arbetstid och fri sjukvård. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms Läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Arbetsuppgifter:

Som fysioterapeut/sjukgymnast inom primärvårdsrehab möter du patienter i alla åldrar och från olika kulturer. Patienterna har en mängd olika typer av sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar där arbetet ställer krav på bred kompetens.
Du arbetar självständigt men rehabiliteringsarbetet sker i nära samarbete med övriga professioner. I arbetsuppgifterna ingår bedömning och behandling individuellt och i grupp.

Du tycker om att arbeta i team och har lätt för att samarbeta över yrkesgränserna.
Vid mottagningen arbetar vi även med arbetsförmågebedömningar, demensutredningar, patientutbildning samt har ett nära samarbete med vårdcentral. Stora möjligheter finns att kombinera tjänsten med särskilda uppdrag inom verksamheten.

Kvalifikationer:

  • Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut
  • Erfarenhet av arbete i primärvård ses som mycket meriterande och/eller vidareutbildning på högskolenivå
  • B-körkort

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. Heltid 40 tim/vecka med flexibla arbetstider. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Önskvärda kompetenser:
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. För att arbeta i vår verksamhet innebär det att du har följande kompetenser:

  • Är lojal och ansvarstagande för både ditt eget arbete och verksamheten
  • Är flexibel och har god samarbets- och kommunikativ förmåga
  • Har ett strukturerat arbetssätt och klarar stressiga arbetssituationer
  • När du arbetar i patientens hem måste du klara av att vistas i miljöer med husdjur/pälsdjur och inte vara känsligt för röklukt.

Övrig information: 

Urval sker löpande under annonseringstiden och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag passerat varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kista
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2468
Kontakt
  • Lisa Ryding, 08-12339033
Facklig företrädare
  • Thomas Airio, Sv fysioterapeuter, 070-4846052
Publicerat 2024-04-12
Sista ansökningsdag 2024-05-05

Tillbaka till lediga jobb