Anestesisjuksköterska på Södertälje sjukhus:  

Hos oss är vi flexibla och förändringsbenägna i både planering och arbetsuppgifter utifrån patientens och verksamhetens behov. Vi har ett högt tempo där alla jobbar tätt tillsammans i team. Vi följer våra kvalitetsindikatorer på veckobasis för att ständigt förbättra och finslipa den perioperativa vården. Vår värdegrund är; patienten först, varje medarbetare gör skillnad, engagemang för helheten och kvalitet.  Hos oss jobbar vi tillsammans och alla i teamet är nyckelpersoner. På Södertälje sjukhus har vi många specialiteter. Du som anestesisjuksköterska ansvarar för anestesins alla steg inom gyn-, kir-, uro-, ort och kvinnokliniken, arbetet är omväxlande i både tempo som ingrepp/anestesimetoder.

Vi söker dig som är intresserad av att utvecklas som anestesisjuksköterska och vidareutveckla vår verksamhet tillsammans med oss på Södertälje Operation. Vi arbetar aktivt med våra flöden och förbättringsarbeten. 

 Din inskolningsplan utformas individuellt utifrån din tidigare erfarenhet. 

Du erbjuds:

- Studiedagar 5-6 ggr/år. 
- Gym finns både inomhus och utomhus
- Friskvårdsbidrag som i dagsläget är 5000kr/år

-Kategorispecifika fortbildningar

Det här säger medarbetare som arbetar på operationsavdelningen:

"Här är arbetsuppgifterna bra fördelade."

"Det är prestigelöst här, det är skönt att känna sig respekterad i sin roll."

"Här får vi variation på operationer, från enklare ingrepp som kan ta tio minuter, till längre operationer på fyra timmar." 

Dina personliga egenskaper:  

Vi söker dig som är positiv och engagerad och har ett prestigelöst förhållningssätt. Vi vill att du är noggrann och ansvarstagande i ditt arbete med erfarenhet av anestesi inom operationssjukvård.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess.

Dina kvalifikationer:  

Du är specialistsjuksköterska med inriktning anestesisjukvård. Du har minst två års klinisk erfarenhet som specialistsjuksköterska inom anestesi på operation. 

Anställningsform:  

Heltid, dagtid. 3-skift, kan diskuteras.

Rekrytering till denna tjänst sker fortlöpande under ansökningstiden gång.

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställningsförmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

 

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enl överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2426
Kontakt
  • John Gerdin, 08-12325166
  • Anna-Karin Jonsson-Sihlén, 08-12325511
  • Maj Brand, 08-12325945
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet
Publicerat 2024-04-12
Sista ansökningsdag 2024-06-16

Tillbaka till lediga jobb