Södersjukhuset AB, Onkologiska kliniken, mottagning tarm och urinvägar

Vårt anställningserbjudande

Du kommer på mottagningen vara delaktig vid utredning, behandling och följa upp patienter med tumörsjukdomar i olika stadier. Du kommer att ingå i ett team av olika professioner som omhändertar patienterna inom och utom kliniken. Kliniken har ett samarbete med verksamhetsområde kirurgi kring tarmcancer.

På Onkologiska kliniken arbetar ca 200 medarbetare i olika professioner och verksamheten kännetecknas av ett gott och nära samarbete mellan olika yrkeskategorier. På kliniken arbetar vi i en kunskapsintensiv verksamhet där sjukhusets värderingen ”för patienten med patienten” vägleder oss i vårt dagliga arbete. Vårt mål är att bedriva en individanpassad cancervård av högsta internationella standard för alla invånare i Stockholm. Du erbjuds en individuell inskolning med kontinuerlig återkoppling relaterat till din tidigare erfarenhet. Intervjuerna kommer att ske fortlöpande.

Arbetsbeskrivning

På mottagningen arbetar du som kontaktsjuksköterska och är patientens kontaktlänk på kliniken. Det är ett omväxlande och självständigt arbete. Du är den person patienterna vänder sig till i första hand gällande uppföljning, information, råd och stöd kring planerad och pågående behandlingar. Kontaktsjuksköterskan har det övergripande ansvaret för patient och närstående genom hela vårdkedjan och att ge stöd vid normala krisreaktioner och att förmedla kontakter med andra yrkesgrupper.

Du arbetar självständigt med daglig telefonrådgivning, träffar patienter i samband med läkarbesök och vid egen planerad sjuksköterskemottagning.

Kvalifikationer

Krav:

Legitimerad sjuksköterska

Svenskkunskaper motsvarande minst nivå C1

Meriterande:

Erfarenhet av arbete som kontaktsjukskötsköterska och/eller inom cancersjukvård
Specialistutbildning inom onkologi.

Personliga egenskaper

Självständighet
Initiativtagande
Samarbetsförmåga
Empatisk förmåga
Muntlig kommunikation
Strukturerad

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2309
Kontakt
  • Linda Kullgard, 08-12364506
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet centra söder, vardforbundet@sodersjukhuset.se
Publicerat 2024-05-03
Sista ansökningsdag 2024-05-24

Tillbaka till lediga jobb