Vill du arbeta i en verksamhet där arbetsmiljö och trivsel är av högsta prioritet? Sök tjänsten som sjuksköterska hos oss på avd 61/avd 62, Kirurgi- och Urologkliniken!

 

Vårt anställningserbjudande

Avd 61/avd 62 ger dig goda färdigheter i teoretisk- och praktisk omvårdnad av kirurgiskt akuta och elektiva mag-tarmsjukdomar. Hos oss behöver man inte vara bäst på allt, då vi alla har olikheter som kompletterar varandra. Du ansvarar för sex patienter och till din hjälp finns mycket erfarna kollegor. På dagen, kvällen och helgen är det 4 team och du arbetar i team tillsammans med en undersköterska. Avdelning 61/62 är även världsledande i arbete enligt ERAS Vårdprogram, som är ett standardiserat arbetssätt med korta vårdtider. 

Arbetsmiljön är av högsta prioritet. På avdelningen trivs vi med varandra, det är högt i tak och vi är alltid öppna för förbättringar. Humor präglar vår arbetsdag och vi har roligt tillsammans. Vi söker dig som tillsammans med kollegor och chefer vill bidra med dina kunskaper och utveckla avdelningen vidare in i framtiden. Vi är stolta över vår avdelning och berättar gärna om oss och hur vi arbetar.

Högt i tak, erfarna kollegor och goda utvecklingsmöjligheter. Sjuksköterskorna Agnes och Sandra berättar om sitt arbete på Kirurgi- och Urologkliniken

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

 

Arbetsbeskrivning

I din roll som sjuksköterska på vårdavdelning 61/62 planerar, leder och utför du specifik kirurgiskt omvårdnadsarbete. Du arbetar fortlöpande med observationer, ansvarar för pre- och postoperativ omvårdnad, smärtlindring, palliativ vård samt säkerställer att patienten är optimerad inför operation. I arbetsuppgifterna ingår även att göra självständiga bedömningar, samt att arbetsleda omvårdnadsteamet. På dagtid finns stödfunktioner såsom vårdsamordnare, kliniska omvårdnadsledare, farmaceuter, kvalitet-, utbildning- och patientsäkerhetsansvarig.

Hos oss har vi kontinuerlig fortbildning och en individanpassad inskolning. Det finns möjlighet att delta i mentorsprogram och kompetensutveckling erbjuds både internt samt via specialistutbildningar. Vi är en kunnig och sammansvetsad personalgrupp där vårt teamarbete är grunden för en god omvårdnad till patienten.

 

Kvalifikationer

Nyutexaminerad eller erfaren legitimerad sjuksköterska. Tidigare erfarenhet av kirurgisk vård är meriterande.  Anställning: Heltid 38:15 timmar/vecka. ATK. Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs att arbeta inom sjukvården och tycker att det är viktigt att bidra till förändrings- och förbättringsarbete med patientens bästa i fokus. Du har ett starkt engagemang, ser möjligheter och vill utvecklas i din roll som sjuksköterska. Du värderar ett arbetsklimat med gott samarbete samtidigt som du utmanas av att ta eget ansvar och fatta egna beslut. Vi vill ha roligt på jobbet utan att ge avkall på vår professionalism. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2252
Kontakt
  • Eva Boysen, vårdenhetschef, 08-12358390
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2024-05-22
Sista ansökningsdag 2024-06-22
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb