Södersjukhuset

Är du biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi och har erfarenhet inom MR-hjärta , ekokardiografi och/eller kärlultraljud? Vill du jobba inom ett av landets största akutverksamheter? Vill du jobba i en verksamhet med härliga kollegor samt goda möjligheter till kompetensutveckling och variation? Då är du välkommen att bli en i vårt team.

Arbetsbeskrivning 

Fysiologiska kliniken på Södersjukhuset består av både klinisk fysiologi samt neurofysiologi och är en egen klinik som tillsammans med röntgen och mammografi ingår i verksamhetsområde Bilddiagnostik. Vi är en ackrediterad verksamhet med ett stort kvalitetsfokus och patienten i centrum. Vi har modern utrustning samt en effektiv och välorganiserad verksamhet.

Ledningens intresse för teknik och framtidsutveckling ger möjlighet att tänka nytt och engagera sig i morgondagens diagnostik. Här får du även möjlighet att påverka vården med dina kunskaper och idéer. Kliniken har ca 40 anställda, (läkare, biomedicinska analytiker, undersköterskor och administratör)

Arbetsuppgifter
Våra metoder är: ultraljud av kärl och hjärta, spirometri, vilo EKG, arbetsprov, perifer cirkulationsutredning, långtidsregistrering av EKG och blodtryck, hjärt-MR, hjärt- och njurscintigrafier, neurofysiologiska undersökningar som EEG, neurografier, akuta sömnapné undersökningar samt autonoma tester.

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsmiljö, god möjlighet till kompetensutveckling både inom klinisk fysiologi och neurofysiologi samt variation i ditt arbete.

Anställningsformen är tillsvidare, heltid 40 tim/vecka dagtid, med lediga helger.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är biomedicinsk analytiker med erfarenhet inom MR-hjärta , ekokardiografi eller kärlultraljud. Du som söker är självständig och flexibel, ansvarstagande, har en god analytisk förmåga och deltar aktiv i verksamhetsutveckling. Du har även en god samarbets- och kommunikationsförmåga, stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Meriterande, men inget krav är tidigare erfarenheter inom nuklearmedicin- hjärtscint. 

  • Legitimerad biomedicinsk analytiker med fysiologisk inriktning.
  • Goda kunskaper i svenska.

Erbjudande

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och därför månar vi om att du ska ha ett utvecklande, tryggt och hållbart arbetsliv. Vi erbjuder många olika förmåner och fördelar oavsett var du befinner dig i livet och i karriären. Några av dessa förmåner är:

  • Vidareutbildning. Vi erbjuder regelbundna, kompetenshöjande aktiviteter utifrån medarbetarens och verksamhetens behov.
  • Ett generöst friskvårdsbidrag
  • Personalgym och hälsoteam med fysioterapeuter, ergonomer och hälsopedagoger som kan stötta dig i din träning.
  • Föräldrapenningtillägg och föräldralön.

Läs mer om vårt erbjudande här

Övrigt

Information om tjänsten lämnas av: Sanja Desimirovic Vårdenhetschef, Karl Björkil enhetsledare Klinisk fysiologi eller Isabella Ranta enhetsledare Neurofysiologiska mottagningen. 

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer här om hur det är att arbeta inom Region Stockholm.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenkommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2118
Kontakt
  • Sanja Desimirovic, sanja.desimirovic@regionstockholm.se,08-12366651
  • Karl Björkil, karl.bjorkil@regionstockholm.se,08-12363566
  • Isabella Ranta, isabella.ranta@regionstockholm.se,08-12363631
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Walli Hanna Poles  , walli.hana-poles@regionstockholm.se
Publicerat 2024-04-04
Sista ansökningsdag 2024-05-06

Tillbaka till lediga jobb