VÄLKOMMEN till oss på Liljeholmens gynekologiska mottagning.

Vill du bli en i gänget en välfungerande nyrenoverad öppenvårdsmottagning? Mottagningen ligger på våning 7 i Vårdhuset, Liljeholmsgallerian, med utsikt över Liljeholmstorget; en knutpunkt för tunnelbana, tvärbana och bussar. 

 Vi är en välfungerande mottagning med stort patientunderlag. Under sommaren 2023 har vi fått förmånen att utöka samt renovera våra lokaler med fler mottagningsrum och ändamålsenliga personalutrymmen På mottagningen arbetar 6 specialister i gynekologi samt 3 undersköterskor. Vi söker nu ytterligare 1 specialist i Gynekologi och Obstetrik som vill arbeta inom öppenvårdsgynekologi.

Arbetsuppgifterna består av specialistvård inom gynekologi med undersökningar, utredningar och behandlingar. För kirurgi samarbetar vi med privata aktörer och akutsjukhusen i Stockholm.

Den gynekologiska mottagningen är en egen resultatenhet på Liljeholmens Universitetsvårdcentral, Region Stockholm. Det finns god möjlighet att bedriva forskning, arbeta mer inom något specialområde inom gynekologi samt handledning av läkare under utbildning.  Vi satsar på kompetensutveckling och prioriterar deltagande i kurser. Vi har ett tätt samarbete med vårdcentralen, där välfungerande stödfunktioner finns. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, engagemang och god samarbetsförmåga. Vi värdesätter att du är flexibel, målinriktad och intresserad av nytänkande.  

Välkommen med din ansökan

Kvalifikationer:  Läkare som är specialist i gynekologi och obstetrik. Intresse för handledning är meriterande.   

Anställningsform: Tillsvidareanställning eller timanställning, dagtid måndag-fredag, hel- eller deltid. Tillträde enligt överenskommelse. 

För ytterligare frågor eller information om tjänsten är du välkommen att maila enhetschef Johanna Andersson, specialistläkare gynekologi, så kontaktar hon dig: johanna.k.andersson@regionstockholm.se 

 

 Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Tillsvidareanställning eller timanställning på hel eller deltid, efter önskemål
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2113
Kontakt
  • Johanna Andersson, 08-12367900
Facklig företrädare
  • Maria Sjödahl, Stockholms läkarförening, 0722468464
Publicerat 2024-03-27
Sista ansökningsdag 2024-05-12

Tillbaka till lediga jobb