Sachsska barn- och ungdomsmottagningen i Handen

Sachsska BUM i Handen är en barn- och ungdomsmedicinsk mottagning (vårdvals-BUM) som tillhör Sachsska barn- och ungdomssjukhuset, Södersjukhuset. Vi är en arbetsplats med stark företagskultur som kännetecknas av hög kompetens, högt i tak, rak kommunikation och ett prestigelöst samarbete mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog där vi vill lyfta varandra och vara varandras bästa medarbetare.

Arbetsbeskrivning 

På vår mottagning arbetar medicinska sekreterare, sjuksköterskor, läkare (barnläkare och ST-läkare), och psykolog. Vi utreder och behandlar många olika medicinska sjukdomar hos barn och ungdomar samt utreder och behandlar ADHD.  Som medicinsk sekreterare hos oss blir du en mycket viktig del av vår verksamhet. Du kommer ha varierande arbetsuppgifter, däribland journalskrivning, diagnos- och åtgärdskodning, registrering av vårdkontakter samt att i begränsad omfattning ta emot patienter i vår reception. I arbetet ingår också andra administrativa uppgifter, till exempel att skriva protokoll från möten och dokumenthantering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har dokumenterad medicinsk sekreterarutbildning. Erfarenhet från öppenvård är meriterande.  Dokumenterade kunskaper inom diagnos- och åtgärdskodning är meriterande för denna tjänst, du ska självständigt kunna identifiera och koda diagnoser och åtgärder.
Har du arbetat i Take Care är det ett plus. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i medicinsk terminologi samt uttrycker dig väl i svenska språkets tal och skrift. Vi förutsätter också att du kan använda dig av Officepaketet.

Som person har du god samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt. Du är självständig, initiativtagande, noggrann, prestigelös och positiv. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kompetenskrav:

  • Formell utbildning som medicinsk sekreterare eller vårdadministratör.
  • Goda kunskaper i Officepaketet.
  • Goda kunskaper i svenska språket, även medicinsk terminologi.
  • Vi söker även en person med erfarenhet av journal och remisshantering samt DRF-klassificering och kodning.

Meriterande

  • Det är även meriterande om du har en genomfört en grundkurs i sjukdomsklassificering för medicinska sekreterare (Emendor).

Erbjudande

Vikariat, 3-6 månader enligt överenskommelse. Tillträde så snart som möjligt. Vi arbetar aktivt för en god arbetsmiljö som präglas av arbetsglädje, delaktighet, rimlig arbetsbelastning och ett närvarande ledarskap. På vår mottagning avsätter vi tid för handledning, utbildning och utvecklingsarbete. Vi arbetar dagtid måndag till fredag och tillämpar flextid. Vi har kollektivavtal där flera fina förmåner finns. Vi finns i trevliga och barnanpassade lokaler i Handen dit du med lätthet kan ta sig med både pendeltåg/buss eller bil. 

Vi hoppas att du vill vara en del av vår verksamhet och ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag är 21 mars 2024.  Vi rekryterar löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta enhetschef och barnläkare Mirja Götze Vetander: mirja.gotze-vetander@regionstockholm.se

Läs mer om vårt erbjudande här

Övrigt

Södersjukhuset tillämpar kontroll i belastningsregistret före beslut om anställning. I denna rekrytering arbetar vi med löpande med urval och intervjuer. 

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer här om hur det är att arbeta inom Region Stockholm.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2104
Publicerat 2024-03-27
Sista ansökningsdag 2024-04-27

Tillbaka till lediga jobb