Tiohundra

Är du erfaren sjuksköterska och nyfiken på operationskoordinering? Då kan du vara kollegan vi letar efter. Välkommen med din ansökan till vår avdelning på Norrtälje sjukhus!

Om tjänsten

Som operationskoordinator är du den gemensamma nämnaren mellan sjukhusmottagning, opererande enheter, vårdavdelningar, akutmottagning, vårdcentraler, operatörer, anestesiologer och medicinläkare. Du ser till att patienterna är förberedda enligt den individuella operationsanmälan, och ansvarar för att planera in i operationsprogrammet. Utöver sedvanliga uppgifter som operationskoordinator deltar du vid operationsgenomgångar, sjukhusgemensamma möten samt daglig telefontid med patienter. Arbetstiderna är förlagda mån-fre, dagtid.

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:

 • Koordinera operationer
 • Förbereda patienter enligt den individuella operationsanmälan
 • Planera in i operationsprogrammet
 • Att delta vid operationsgenomgångar och sjukhusgemensamma möten
 • Telefontid med patienter

Om vårt erbjudande

Vi erbjuder att 6 % av din månadslön betalas av oss till din tjänstepension. För dig med barn kan vi erbjuda partiell föräldraledighet upp till barnet är 12 år. Det finns stora möjligheter till utvecklingsarbete inom intresseområden.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag på 5000 kr. Du kan läsa mer om våra förmåner här.

Om dig

För den här rollen behöver du:

 • Legitimerad sjuksköterska
 • Minst fem års erfarenhet som legitimerad sjuksköterska 

Det är meriterande om du också har:

 • Erfarenhet av mottagningsarbete alternativt vårdavdelning
 • Kunskap i fler språk utöver svenska och engelska
 • Kunskaper i följande program: Orbit, TakeCare, SPOR (svenskt perioperativt register)

Då inkommande patientflöde varierar är en av dina starkaste egenskaper att kunna planerar, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Då rollen innebär mycket patientkontakt är det viktigt att du som person har en god kommunikativ förmåga. Vidare värderar vi högt ett intresse för utvecklingsarbete.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet. 

Om oss

Vår avdelning innefattar verksamhet med 4 operationssalar inom ortopedi, allmän kirurgi, urologi, endoskopi samt gynekologi. Arbetet på en mindre enhet ger dig stor variation och nära samarbete mellan våra olika kliniker. Här kommer du till ett arbetslag som värnar om varandra och är måna om att tillsammans skapa en positiv och utvecklande arbetsmiljö. Varje fredag turas vi om att bjuda varandra på frukost och varje månad har vi gemensam APT/workshop/utbildningsdag ihop med operation, anestesin och sterilen. Vi har beslutat att satsa resurser på egen vår personal istället för att ta in personal från bemanningsföretag, det tror vi gynnar utvecklingen och kvaliteten av patientvården på vårt fina sjukhus. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt ök
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2025
Kontakt
 • Lina Papunen, enhetschef, 08-12326023
 • Tove Karlsson, bitr. enhetschef, 08-12326404
Facklig företrädare
 • Nås via växeln, tel., 0176-10100
Publicerat 2024-03-28
Sista ansökningsdag 2024-04-28

Tillbaka till lediga jobb