Vill du vara med och utveckla kvinnosjukvården? Vi på Danderyds sjukhus Kvinnosjukvård och förlossning söker nu en specialistläkare/biträdande överläkare/överläkare till Gynsektionen!

 

Vårt anställningserbjudande

Verksamhetsområde Kvinnosjukvård och förlossning på Danderyds sjukhus erbjuder akut och specialiserad dygnet-runt-vård inom kvinnosjukvård och förlossning. Vi utvecklar vården, utbildar framtidens medarbetare och bedriver forskning i framkant. Hos oss arbetar ca 500 medarbetare tillsammans - för dagens och framtidens kvinnor.

Vår uppdrag inom benign gynekolog och kirurgi ökar och vi söker nu en specialistläkare/ biträdande överläkare/överläkare för att stärka vår Gynsektion och som tillsammans med oss vill skapa den bästa patientupplevelsen för våra patienter.

Du kommer att få trevliga, kompetenta och inspirerande kollegor. Du kommer att ha tid för patienterna och för utveckling, samt jobba med varma och engagerade medarbetare på alla enheter! För oss är det viktigt att du som medarbetare utvecklas och stimuleras genom kontinuerlig fortbildning, deltagande i utvecklingsarbete och gärna forskning. Vi har veckovisa falldragningar och tidskriftsreferat samt återkommande uppskattade internutbildningar. Du är välkommen att bidra aktivt i utvecklingsprojekt och forskning.

 

Arbetsbeskrivning

Gynsektionens uppdrag omfattar mottagningsverksamhet med ultraljudsmottagning, akutmottagning dygnet runt, operation samt slutenvård. Vi är en av två enheter i landet som har ett nationellt högspecialiserad uppdrag inom rekonstruktiv kirurgi vid förlossningsskador med påverkan på underliv och ändtarm.

Vi värnar om vård av god kvalitet, ett gott personligt bemötande och alltid ha patienten i fokus.

Då vi är en dynget-runt-verksamhet ingår jourtjänstgöring inom akut, benign gynekologi och förlossning i tjänsten.

Hos oss handleder vi framtidens kollegor så som ST-läkare, yngre kollegor och medicine kandidater, vilket är en stimulerande del av tjänsten.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistläkare inom gynekologi eller obstetrik. Har du erfarenhet av utvecklingsarbete, avancerad gynekologisk ultraljud, forskning och undervisning är det meriterande. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav. 

 

Personliga egenskaper

Du kan organisera och prioritera arbetet effektivt, då arbetet växlar i intensitet. Du kan sätta patienten i fokus för bästa patientupplevelse. Du kan samarbeta väl med alla personalkategorier och andra verksamhetsområden. Du kan handleda yngre kollegor, medarbetare och studenter och söker själv handledning när du behöver. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Övrigt

Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

LUS-tjänst

Vid rekrytering av specialistläkare/biträdande överläkare/överläkare genomförs alltid en sakkunnigprövning vilket är en förutsättning för att erhålla specialisttjänst på Danderyds sjukhus.

För att din ansökan ska beaktas behöver följande dokument bifogas:  

  • CV Legitimationsbevis läkare
  • Bevis på specialistkompetens från Socialstyrelsen
  • Ev bevis på medicine licentiat/doktorsexamen
  • Ev publikationsförteckning 

Vi ser helst att du scannar in ovan angivna handlingar och bifogar i ansökan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2002
Kontakt
  • Ljiljana Kocoska-Maras, 0812355447
Facklig företrädare
  • Läkarförbundet , 08-7903300
Publicerat 2024-03-22
Sista ansökningsdag 2024-04-16

Tillbaka till lediga jobb