Legitimerad sjuksköterska som vill studera specialistsjuksköterskeprogrammet för att bli anestesisjuksköterska eller operationssjuksköterska

Nu erbjuder vi dig som börjar studera till anestesisjuksköterska eller operationssjuksköterska hösten 2024, en betald utbildning. Anställningen innebär att du studerar med månadslön därefter erbjuds du en tillsvidareanställning hos oss på Södertälje sjukhus, Operationsavdelning. Under utbildningens sommaruppehåll ingår tjänstgöring som leg sjuksköterska på UVA.

För dig som är nyutexaminerad specialistsjuksköterska erbjuder vi mentorskap under det första året med regelbundna reflektionsträffar.

- Under 2024 kan vi erbjuda dig 5000 kr i friskvårdsbidrag.

Dina kvalifikationer:  

Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom hälso- och sjukvård, med minst 3 års yrkeserfarenhet som sjuksköterska. 

Anställningsform:  

Betald specialistutbildning, därefter tillsvidareanställning som anestesisjuksköterska eller operationssjuksköterska.

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställnings förmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde From terminsstart HT-24
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1633
Kontakt
  • John Gerdin, 08-12325166
  • Maj Brand, 08-12325945
  • Anna-Karin Jonsson-Sihlén, 08-12325511
Facklig företrädare
  • Maria Nygaard, Vårdförbudet, 08-12324000
Publicerat 2024-03-12
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb