Hos VO Röntgen Södertälje sjukhus utförs ca 80 000 diagnostiska undersökningar per år. Avdelningen är utrustad med två magnetkameror, tre ultraljudslab, tre datortomografer och tre konventionella röntgenutrustningar varav en med genomlysningsfunktion. Vi använder Sectras RIS/PACS. I verksamheten arbetar 53 personer varav 14 läkare (11 specialister och tre ST-läkare).

Vi erbjuder goda möjligheter till arbete på distans efter rullande schema.

Överläkare inom radiologi på Södertälje sjukhus:  

Dina arbetsuppgifter inkluderar bildgranskning, ultraljud, deltagande i handledning av ST-läkare, rondverksamhet och interventioner (te x nefrostomier, dränageinläggningar och biopsier).

Jour/beredskapstjänstgöring under kvällstid 16:00-20:00 samt helg enligt rullande schema. Som överläkare ingår du i bakjourslinjen. Efter kl. 20:00 nyttjas extern granskning.

Dina personliga egenskaper:  

Vi söker dig som är motiverad i ditt arbete med god samarbetsförmåga och som har lätt för att kommunicera med andra då arbetet innebär tät kontakt med kollegor, remittenter och patienter. Du bör vara öppen för och intresserad av förändring och utveckling samt uppskatta ett varierande arbete i en tempofylld miljö. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Dina kvalifikationer:  

- Svensk läkarlegitimation och specialistbevis inom radiologi.
- Ha en bred allmän radiologisk profil med kompetens inom konventionell röntgen, ultraljud, DT samt MR.
- Ha bakjourskompetents inom radiologi.
- Kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift. 

Anställningsform:  

Tillsvidareanställning.

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställningsförmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

 

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1394
Kontakt
  • Camilla Artell, 08-12324528
Publicerat 2024-03-11
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb