Järfälla Rehab söker fysioterapeut/sjukgymnast

Vi söker nu en fysioterapeut till vår mottagning för tillsvidareanställning. På Järfälla Rehab har vi har patientens fokus och strävar efter utmärkta vårdresultat, en trygg och säker vård samt god arbetsmiljö med en aktiv lärandemiljö. Hos oss så får du möjlighet att utvecklas tillsammans med glada och kunniga kollegor!

Du som är ansvarstagande och vill ta nästa steg i din professionella och personliga utveckling kommer att hitta goda möjligheter att växa med vårt team, med de nya utmaningar som primärvårdsrehabiliteringen står inför, med ökat ansvar för patienter med långvarig smärta samt neurologiska diagnoser. Framtiden kommer även att kräva möjlighet till gemensamma besök med läkare på vårdcentral, något som utvecklas på vår enhet här och nu. Våra närmaste vårdgrannar är Jakobsbergs Universitetsvårdcentral, med ansvar för forskning och utveckling inom primärvården, samt Akademiskt Primärvårdscentrum som är primärvårdens stöd för forskning, utbildning och utvecklingsarbete. 

Järfälla Rehab är en del av Rehab Nordväst som erbjuder primärvårdsrehabilitering i kommunerna Solna, Sundbyberg, Järfälla, Upplands Bro och Märsta-Sigtuna i Region Stockholms regi. Vi har fyra mottagningar och tre neuroteam med totalt ca 150 medarbetare bestående av arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter/sjukgymnaster, kuratorer, kiropraktorer, logopeder, undersköterskor, lymfterapeuter och rehabkoordinatorer.

På vår enhet i Järfälla arbetar 34 personer, varav 12 i hemrehab. Vi finns i trevliga lokaler på Jakobsbergs sjukhus, beläget ca 15 minuter från Stockholm Odenplan. Du kan läsa mer om oss på Järfälla rehab (regionstockholm.se)

Vi värdesätter en hälsosam livsstil och värnar om en god balans mellan arbete och privatliv. Du har möjlighet att till viss del påverka dina egna arbetstider och din egen arbetssituation.

Vi erbjuder ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete med eget ansvar. Flexarbetstid tillämpas och vi har ett generöst friskvårdsbidrag, tillgång till personalgym samt erbjuder fri sjukvård inom primärvården. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Arbetsuppgifter:

Du utför självständigt undersökning, bedömning och behandling av patienter individuellt, såväl som i grupp i bassäng och på land, samt leder patientskolor. Förskrivning av hjälpmedel och av fysisk aktivitet på recept, Far, förekommer. Patienterna är i alla åldrar och har många olika typer av besvär. Att handleda studenter ingår också som en naturlig del av arbetet.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning, heltid 40 tim./vecka, dagtid. Tillträde sker enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som:  

  • är legitimerad Sjukgymnast/ Fysioterapeut
  •  har B-körkort
  • Erfarenhet av att ha arbetat i svensk sjukvård, primärvård är meriterande. 

Personliga egenskaper:

För att passa in hos oss behöver du vara bra på att kommunicera samt att du självständigt och flexibelt kan planera ditt arbete. Du arbetar mot ett ekonomiskt årsmål och ser det som en positiv utmaning att lägga upp ditt arbete efter de krav som ställs.  Vi vill även att du är intresserad att vara med och delta i samt driva utvecklings- och förbättringsarbete, tillsammans med kollegorna.

Eftersom vi alla vid behov ska kunna arbeta i patienters hem måste du klara av att vistas i miljöer med husdjur/pälsdjur och inte vara känslig för röklukt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information:

Intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstidens slut varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan redan idag. 

Varmt välkommen in med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med rekryterare eller säljare av jobbannonser.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Järfälla
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/551
Kontakt
  • Sebastian Von Stedingk, 08-12345648
Facklig företrädare
  • Thomas Airio, Fysioterapeuterna, 070-4846052
Publicerat 2024-01-26
Sista ansökningsdag 2024-02-26

Tillbaka till lediga jobb