Vill du kombinera arbete med den fantastiska känslan av att hjälpa andra? Vi söker nu sommarvikarier till våra verksamheter i Tiohundra. Hos oss ges du möjlighet till ett lärorikt och meningsfullt jobb inom vård och omsorg. Ta steget in i en givande karriär och ansök redan idag - välkommen!

Om tjänsten

Arbetet innefattar sedvanliga uppgifter som kassapersonal i våra olika kassor i Norrtälje, Hallstavik, Begshamra och Väddö. Kassaregistreringen sker i journalsystemet TakeCare men du kommer även arbeta i andra system för att kunna hjälpa våra besökare på bästa möjliga sätt. Viss telefonhantering och andra administrativa göromål kan förekomma liksom att vara behjälplig internt till våra medarbetare när behov finns. Tjänstgöring förläggs på dagtid 08:00-17:00 mån-fre under juni, juli och augusti.

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:

  • Kassa och reception

Om dig

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet från yrket

Då du ersätter ordinarie personal ser vi att du som söker är självgående och har mod att fatta beslut självständigt. Vi ser att du har god samarbetsförmåga då teamet består av fler olika professioner och personligheter. I utmanade situationer är du lugn, stabil och kontrollerad samt fokuserar på rätt saker.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om oss

Upplev en meningsfull arbetsplats och lär känna våra kompetenta medarbetare som gör skillnad - varje dag.

Här kan du läsa mer om oss som arbetsgivare och höra några av våra medarbetare berätta om sin arbetsvardag Jobba hos oss.

Följ oss även på Instagram för att få en mer personlig inblick i vår vardag och upptäck vad som gör oss till en unik arbetsgivare Tiohundras Instagramkonto.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Juni/Juli/Augusti
Löneform Månadslön/Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrtälje kommun
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/514
Kontakt
  • Rekrytering Tiohundra, servicedesk.rekrytering@tiohundra.se
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2024-02-01
Sista ansökningsdag 2024-05-27

Tillbaka till lediga jobb