Serviceförvaltningen, Ledningsstab

Är du en erfaren kommunikatör som vill vara med och utveckla kommunikationsarbetet i en ung organisation med viktigt uppdrag? Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Kommunikationsenheten är nybildad och har i uppdrag att bygga upp en verksamhet som bidrar till både kundernas förtroende och en effektiv arbetsplats där medarbetarna känner delaktighet. 

Om tjänsten

Som kommunikatör hos oss kan du vänta dig ett omväxlande arbete där du får möjlighet att bidra i utvecklingen av både kommunikationsverksamheten och serviceförvaltningen i stort. På vår lilla kommunikationsenhet får du rycka in i alla delar av kommunikationsprocessen och du behöver vara trygg i din kommunikatörsroll genom allt från strategi och planering till genomförande och uppföljning. 

Du kommer ha ett nära samarbete med kollegor på serviceförvaltningen och arbeta med målgrupper både inom vår förvaltning och hos våra kunder, alltså våra kollegor i andra delar av Region Stockholm. I dina uppdrag kommer du gå olika djupt in, ibland som rådgivare och bollplank, ibland som strateg och genomförare från början till slut. Du använder kommunikatörens verktyg för att arbeta målinriktat och effektivt, säkerställa att vår kommunikation bidrar till de övergripande verksamhetsmålen och coacha chefer och medarbetare. Att du samarbetar, rådfrågar och agerar bollplank med oss andra på kommunikationsenheten är en självklarhet.

Vem är du?

Du är en erfaren kommunikatör med strategiskt tänk och operativ förmåga. Du gillar att arbeta metodiskt och är driven, självständig och prestigelös. Du är uthållig och kan driva frågor långsiktigt, men också släppa sådant som inte kan prioriteras. Vi söker dig som gärna samarbetar med andra och har lätt för att knyta kontakter. 

Kvalifikationer

Krav

- Högskole- eller universitetsexamen inom kommunikationsområdet eller annan utbildning/kvalifikation som vi bedömer likvärdig.
- Minst 5 års erfarenhet av att arbeta med strategisk och operativ kommunikation.
- Har kunskap om och kan ta ansvar för hela kommunikationsprocessen, från strategi och planering till genomförande och uppföljning.
- Van att ge kommunikationsstöd till chefer och sakkunniga.
- Har en mycket god förmåga att kommunicera muntligt och är en mycket god skribent.
- Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Meriterande
- Erfarenhet av kriskommunikation.
- Erfarenhet av förändringsledning.
- Erfarenhet av att coacha och utbilda i kommunikativt ledarskap.
- Erfarenhet av arbete med publiceringsverktyg för webb (EpiServer/Optimizely).
- Kunskap i bildhantering och formgivning.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig ett omväxlande och utvecklande arbete i en liten, engagerad arbetsgrupp där du som kommunikatör får utrymme att växa, utvecklas och påverka arbetets inriktning.

Vi har kollektivavtal och med det följer kollektivavtalade försäkringar, tjänstepension och möjlighet till löneväxling. För att du ska kunna ta ansvar för din hälsa erbjuder vi friskvårdstimme och friskvårdsbidrag samt subventionerad sjukvård i form av kostnadsfri öppensjukvård. Flexibel arbetstid och möjlighet till att arbeta hemifrån har vi för att underlätta för dig att få ihop vardagen. Här kan du läsa mer om förmånerna i vårt kollektivavtal.

Din arbetsplats är centralt i Stockholm på Lindhagensgatan 98 och vi sitter i nya och fräscha lokaler.

Ansökan

Låter det här som något för dig ser vi gärna att du söker så snart som möjligt. För en komplett ansökan ska du bifoga ditt CV och personligt brev. När du ansöker kommer du att få besvara ett antal obligatoriska frågor.

Urval sker fortlöpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.

Välkommen att söka!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7721
Kontakt
  • Jenny Brask, 070-2126735
Facklig företrädare
  • Mona Ternelius, SACO, 08-12317830
  • Anne-Lie Vestlund, Vision, 08-12314280
Publicerat 2024-04-12
Sista ansökningsdag 2024-05-03

Tillbaka till lediga jobb