Tiohundra

Vi söker undersköterskor till omvårdnads- och demensenheterna på Birgittagården. Birgittagården kännetecknas av en hög grad av teamkänsla och kompetens hos personalen. Nu har du chansen att bli en av oss!

Om tjänsten

Du arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska på vård- och omsorgsboende. Delegering från sjuksköterska gällande medicinering, såromläggning och provtagning är även något du utför. Arbetet kräver datorvana då dokumentation och signering sker digitalt.

Tjänsterna avser tillsvidareanställningar och arbetstiden är dag, kväll och helg på 75%.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Har du utbildning och erfarenhet av psykisk ohälsa, demens och geriatriska sjukdomar är det meriterande. Som person är du flexibel, trygg och har en personlig mognad. Du har empati i mötet med andra människor och ett genuint intresse för att arbeta inom yrket. Du har en god samarbetsförmåga, är van att ta ansvar, initiativ och att hantera stressade situationer.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Birgittagården är ett vård- och omsorgsboende. Vi har totalt 8 avdelningar med 72 lägenheter. Vi har även ett korttidsboende med växelvård. Hos oss erbjuder vi både återkommande gemensamma aktiviteter samt aktiviteter för den enskilde utifrån personens önskemål och behov. Små aktiviteter i vardagen som att sitta ner och prata en stund, titta på fotografier, fixa håret eller kanske att måla naglarna, värdesätts lika mycket som en gemensam utflykt eller en kräftskiva.  Det finns många möjligheter för de boende att umgås på flera platser i huset. Sommartid sker ett flertal gemensamma aktiviteter i trädgården.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Rimbo
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7324
Kontakt
  • Anneli Johansson, Enhetschef Birgittagården, 08-12330445
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, 0176-10100
Publicerat 2023-09-29
Sista ansökningsdag 2023-11-12

Tillbaka till lediga jobb