Psykiatri, Heldygnsvård vuxna

Är du legitimerad läkare och intresserad av ätstörningsvård? Nu söker vi en leg. läkare till vårt härliga team på heldygnsvård vuxna, kom och jobba med oss!

Stockholms centrum för ätstörningar (SCÄ) är en av de största specialistklinikerna i världen för patienter med ätstörningar. Vi har en välutvecklad verksamhet med öppenvård, dagvård och heldygnsvård för både vuxna, barn och ungdomar. Kliniken finns på Södermalm i Stockholm och idag är vi cirka 160 anställda. SCÄ tar emot patienter i alla åldrar med remiss eller som söker själva. Verksamheten utmärks av en hög medicinsk och psykoterapeutisk kompetens. Vi erbjuder dig en trevlig och stimulerande arbetsplats. I december 2023 startar Nationell högspecialiserad vård för svårbehandlad ätstörning hos oss och det pågår mycket annan vårdutveckling på kliniken.

Heldygnsvård vuxna är en enhet med möjlighet att behandla tolv patienter, varav två med överenskommelse för självvald inläggning. Behandlingstiden är ca tolv veckor för ordinarie inläggning och sju dagar för självvald.

Läs gärna mer om vår verksamhet här.

Arbetsuppgifter:
Vi söker dig som vill ha ett stimulerande arbete och lära dig mer om ätstörningar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av medicinsk bedömning och behandling av patienter med ätstörning. Du arbetar i team runt patienterna med överläkare, sjuksköterskor, skötare och fysioterapeut. Arbetsuppgifterna är omväxlande då det finns såväl ett psykiatriskt som somatiskt fokus parallellt.
Du kommer att ingå i vår dagjourlinje.

Anställningsform:
Visstidsanställning i sex månader med möjlighet till förlängning.
Heltid, 40 timmar/vecka, dagtid måndag-fredag.
 
Kvalifikationer:
Du är legitimerad läkare. Tidigare arbete inom psykiatri och ätstörningsvård är meriterande, liksom erfarenhet av arbete med journalsystemet Take Care.

Personliga egenskaper:
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Du är engagerad, ansvarsfull och strukturerad. Vi ser gärna att du är nyfiken och intresserad av ätstörningsvård. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i team.

Utbildning & lärotillfällen:
För att vidmakthålla kompetens så erbjuder vi vid ett par tillfällen per år olika typer av kompetenshöjande aktiviteter. Vi har även onsdagsföreläsningar med aktuella och spännande teman.

Våra förmåner:
SLSO skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård upp till högkostnadsskyddet, extra ersättning vid föräldraledighet, avtalspension samt försäkringar. Vi tillämpar även flextid, friskvårdstimme och möjlighet att sjunga i vår kör, samt 5000kr i friskvårdsbidrag/kalenderår.

Läs mer om vårt arbetsgivarerbjudande här 

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7282
Kontakt
  • Johan Jarnvik, 08-12344127
  • Marlene Litzell, 073-7461354
Facklig företrädare
  • Amanda Aldervall, Läkarföreningen, 070-3239230
Publicerat 2023-09-28
Sista ansökningsdag 2023-10-16

Tillbaka till lediga jobb