Folktandvården Stockholm

Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas då finns chansen här. Nu söker vi en kirurgi intresserad tandläkare till kliniken i Jakobsberg, så nu har du en fin möjlighet att hitta en ny arbetsgemenskap till hösten.

Ditt uppdrag
Du kommer att arbeta i ett omväxlande och spännande uppdrag som tandläkare, en vardag med stor variation där du får möjlighet till kunskapsutbyte med övriga tandläkare och hygienister som finns på kliniken. Hos oss finns möjligheter för dig att arbeta med dentoalveolär- och implantatkirurgi.

Du har fokus på patientsäkerhet och kvalitet i ditt arbete och du delar gärna med dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor. Du håller högsta servicenivå gentemot patienter.

På kliniken arbetar ca 30 medarbetare med erfarenhet och stort intresse för patientsäkerhet och kvalitet samt en pågående utveckling av nisch i flertalet av discipliner. Kliniken är belägen nära Jakobsbergs centrum som har mycket goda trafikförbindelser med både pendeltåg och buss.

Folktandvården Jakobsberg erbjuder goda möjligheter till utmaning och utveckling. Kulturen hos oss är ett öppet klimat där vi vägleder och hjälper varandra och där ett coachande ledarskap möjliggör den individuellt utformade tillväxten med riktning framåt. På kliniken finns en välutrustad maskinpark med bl a. kirurgimotorer, oral scanner och mikroskop, tillgängligt för alla på kliniken.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig, legitimerade tandläkare med god erfarenhet och trygghet inom allmäntandvårdens alla områden. Du får gärna ha ett intresse och kompetens inom käkkirurgi. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet liksom ett professionellt bemötande både mot kunder och kollegor. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. Du är en person som gillar eget ansvar och lättsamt och med intresse handleder och vägleder kollegor vid behov. Du behärskar svenska språket mycket väl i tal och skrift. Har du erfarenhet av T4 samt god erfarenhet av dentoalveolär kirurgi är det meriterande.

Vidare som person är du hängiven och positiv samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan senast den 15 oktober. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Tjänsten är tillsvidare och på hel- eller deltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma. Vänligen bifoga en kopia av din legitimation till din ansökan.

Är du intresserad och vill veta mer?
Kontakta gärna klinikchef Cecilia Utterbäck, tel 08-123 153 39 eller arbetsledare Talin Bedros tel 08-123 16911.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Järfälla
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7238
Kontakt
  • Cecilia Utterbäck, 08-12315339
  • Talin Bedros, 08-12316911
Facklig företrädare
  • Ulrika Rehban , 08-12315232
Publicerat 2023-09-27
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb