Vill du kunna påverka och vara med och leda har du nu möjlighet att bli en del av Brommaplans framtid!

Vår kollega och läkarchef går efter många år vidare till nytt uppdrag. Vi söker därför dig som är specialist i allmänmedicin som är intresserad av ett delat uppdrag som läkare och chef.

Brommaplans vårdcentral är en stor vårdcentral med 21.000 listade patienter och närmare 60 fantastiska medarbetare. 10 specialister med bred erfarenhet och hög medicinsk kompetens, 8 ST och 1 AT-läkare arbetar här. Vi arbetar för kvalitet med patienten i fokus och drivs inte av vinst. Arbetsglädje är viktigt. Under devisen ”Bäst-i-väst” strävar vi tillsammans mot att bli den bästa tänkbara arbetsplatsen.

I nyrenoverade lokaler har vi välfungerande mottagningar för astma/KOL och diabetes samt en egen psykosocial enhet med tilläggsuppdrag för barn och unga. Vi försöker att jobba i team, bl.a i ett separat akutflöde och har en resursläkarfunktion sedan många år. Hemsjukvården är gemensam med Abrahamsberg och drivs av ett engagerat team bestående av sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. BVC finns i samma fastighet där vi som konsulter genomför utvecklingskontrollerna. Här kan du läsa mer om oss: .

SLSO erbjuder flera förmåner, bl.a har vi ett friskvårdsbidrag på 5000 kr och erbjuder möjlighet till löneväxling. Du kan läsa mer om det här: .

Arbetsbeskrivning:

Som chef har du ansvar för läkargruppen med bl.a bemanning, rekrytering, planering och uppföljning. Som specialist träffar du patienter i alla åldrar på akut och planerad mottagning såväl digitalt som fysiskt. Du handleder yngre kollegor och stöttar övriga yrkeskategorier i medicinska bedömningar.

Välkommen till ett meningsfullt jobb!

Kvalifikationer:

Specialist i allmänmedicin med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Erfarenhet som färdig specialist och chefskap är meriterande. Intresse för handledning välkomnas.

Personliga egenskaper:

Vi tror att du som person är positiv, prestigelös, ser lösningar och är flexibel. Du kan och tycker om att arbeta självständigt såväl som i team samt vill vara med och bidra till förbättring.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning på heltid. Arbetstid måndag-fredag. Tillträde efter överenskommelse.

Övrig information: 

Vi går löpande igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan ansökningsdagen.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Bromma
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7114
Kontakt
  • Mikael Pettersson, Verksamhetschef, 0739661578
Facklig företrädare
  • Maria Sjödahl, SLSO’s Läkarförening, 070–2667094
Publicerat 2023-09-22
Sista ansökningsdag 2023-10-22

Tillbaka till lediga jobb