Nu söker vi inom Verksamhetsområde Vård fler timanställda undersköterskor! Vi behöver bli fler som kan stötta upp våra avdelningar vid sjukdomar, ledigheter eller andra luckor i schemat. Här blir du en del av en arbetsplats som fokuserar på att skapa attraktiva arbetsplatser och en välkomnande och utvecklande arbetsmiljö. 

Välkommen till någon av våra 10 avdelningar inom VO Vård! 

Undersköterska till VO Vård, Södertälje sjukhus:  

Som undersköterska arbetar du med patientnära arbete som innebär att du planerar och utför daglig omvårdnad av patienten tillsammans med övriga i teamet. Men även andra arbetsuppgifter kan förkomma, såsom förrådshantering, städning av patientnära ytor och journalföring i Take Care.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en organisation med framåtanda där omvårdnaden står i fokus. VO vård deltar i studien Magnet4Europe som syftar till att främja en attraktiv arbetsplats, med ett gott ledarskap som stödjer förbättringsarbete och en stark omvårdnadsprofession.

Avdelningar inom VO Vård: 

Avd 8: Internmedicin med inriktning neurologi (där stroke ingår) och endokrin sjukdomar 

Avd 10: Internmedicin med profilering mot hjärtsjukdomar med telemetri

Avd 18: Inriktning elektiv och akut kirurgi och gynekologi

Avd 19: Inriktning akut och elektiv urologi och ortopedi 

Avd 20: Geriatrisk rehabilitering med inriktning stroke och ortopedi 

Avd 23: Internmedicin med infektion och lungsjukdomar 

Avd 26: Geriatrik med inriktning demensvård 

Avd 27: GAVA

PVA: Specialiserad palliativ vård

ASIH: Avancerad sjukvård i hemmet i vårt upptagningsområde Södertälje/Salem/Nykvarn

Dina personliga egenskaper:  

Egenskaper vi värdesätter är personlig mognad, noggrannhet och ödmjukhet. Som person är du engagerad, positiv och lyhörd inför patienternas behov. Du kan arbeta strukturerat och har förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter när det behövs. Snabba tempoväxlingar ställer krav på gott samarbete och flexibilitet. 

Dina kvalifikationer:  

Du behöver uppfylla minst en av tre punkter för att vara behörig för tjänsten: 

- Du är utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng) eller Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng). 

- Du är sjuksköterskestudent som har fullgjort termin 4

- Du är läkarstudent som har fullgjort termin 5

Utöver detta har du dessutom god förmåga att kommunicera skriftligt såväl som muntligt på svenska språket. 

Skyddad yrkestitel

För att bli anställd som undersköterska krävs bevis från Socialstyrelsen på att du får använda yrkestiteln alternativt att du har en tillsvidareanställning som undersköterska sedan innan 1 juli 2023. I annat fall blir du anställd som antingen sjukvårdsbiträde eller assistent omvårdnad om du är sjuksköterske- eller läkarstudent. 

Anställningsform:  

Timanställning.

Rekrytering till denna tjänst sker fortlöpande under ansökningstidens gång.

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställningsförmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

 

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Timanställning
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7090
Kontakt
  • Eleksandra Mousa, 08-12324415
  • Amanda Karlsson, 08-12324052
Facklig företrädare
  • Kommunal, 08-12324000
Publicerat 2023-09-26
Sista ansökningsdag 2023-10-10

Tillbaka till lediga jobb