Vi söker en barnmorska till oss på Märsta Barnmorskemottagning

Om oss:

Vi är ett glatt och väl fungerande arbetslag som söker en kollega. Organisatoriskt tillhör vi Barnmorskemottagningar Stockholm Norra inom SLSO, som är bestående av 13 barnmorskemottagningar. I dagsläget arbetar 4 barnmorskor hos oss på Märsta BMM. Tillsammans med BVC tillhör vi en familjecentral. Mottagningen ligger nära BVC.

Vi jobbar i team på ett mångkulturellt område, en trygg verksamhet och stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till utveckling inom ditt kompetensområde.

Vi arbetar patientcentrerat utifrån SLSO:s värdegrund: ”med patienten i fokus, allas lika rätt och arbetsglädje”. Målet med arbetet på Barnmorskemottagningarna Stockholm Norra är att ge rätt vård med tydligt fokus mot vårt uppdrag i sexuell och reproduktiv hälsa. Arbetet utförs i enlighet med givna riktlinjer. Vi samverkar även med andra vårdgivare. Du kan läsa mer om oss här: .

Vi erbjuder dig:

En stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till utveckling inom ditt kompetensområde. Vi skapar förutsättningar för att förbättra patienternas livskvalité och du är en viktig del i detta arbete. Vi på Märsta BMM erbjuder också flexibla arbetstider samt en hög friskvårdsersättning. Här kan du läsa mer om det: .

Kravspecifikation: 

  • Du är legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt. 
  • Erfarenhet av mödrahälsovårdarbete och handledarutbildning är meriterande.

Om tjänsten:

På mottagningarna arbetar barnmorskor tillsammans med våra läkare samt ansvarig enhetschef. Arbetet på barnmorskemottagningen omfattar sedvanliga uppgifter så som graviditetskontroll, föräldrastöd, cellprover, besök både fysiska och digitala relaterat till sexuell och reproduktiv hälsa. Där möter vi kvinnor i alla åldrar och ibland hela familjen.

Om Dig:

  • Du är flexibel och kan arbeta självständigt men även i samspel med övriga samarbetspartners och kollegor.
  • Vi söker dig som tycker om att arbeta resultat- och målinriktat och utför arbetsuppgifter med kvalitet samt vidtar åtgärder där så behövs.
  • Inom vårt uppdrag innebär det även att leda, utveckla och utvärdera olika grupper, detta ser du som en positiv utmaning. 
  • I alla möten ser vi att du har ett främjande och empatiskt förhållningsätt.
  • Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform:

Graviditetsvikariat 75% under ett års tid med eventuell möjlighet till tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Övrig information:

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Märsta
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7071
Kontakt
  • Karolina Evermo, enhetschef, 08-12345339
Facklig företrädare
  • Annika Stigmanslid, Vårdförbundet, 08-12340490
  • Clara Hultqvist, SRAT, 08-12335778
Publicerat 2023-09-22
Sista ansökningsdag 2023-10-08

Tillbaka till lediga jobb