Vi söker dig som är legitimerad läkare för vikariat vid Brommaplans vårdcentral där du erbjuds mycket goda möjligheter till utvecklande arbete i kollegial och lärande miljö. Ambitionen är senare övergång till ST i Allmänmedicin om intresse och förutsättningar finns. 

Är du intresserad av att arbeta inom primärvården på en stabil vårdcentral i fina och ändamålsenliga lokaler har du kommit rätt!

Brommaplans vårdcentral är en större vårdcentral, som drivs inom SLSO, med drygt 21 000 listade patienter och sammantaget är vi runt 55 medarbetare, 10 specialister, 8 ST och 1 AT samt vikarierande underläkare.

I nyrenoverade lokaler har vi välfungerande mottagningar för astma/KOL och diabetes samt en egen psykosocial enhet, med rehabkoordinator och tilläggsuppdrag för barn och unga. Hemsjukvården drivs i samarbete med Abrahamsbergs vårdcentral i team tillsammans med hemsjukvårdsläkare.

Under 2021 genomfördes godkänd SPUR-granskning, av Lipus, avseende vårdcentralens utbildningsmiljö för ST-läkare. Här kan du läsa mer om oss: .

Vi tycker att det är viktigt med balans mellan arbete och privatliv och erbjuder flexibelt schema och generöst friskvårdsbidrag. Du kan läsa mer om det här: .

Dina arbetsuppgifter:   

Dina arbetsuppgifter består av sedvanligt mottagningsarbete på vårdcentralen som legitimerad läkare, där du träffar patienter i alla åldrar på akut och planerad mottagning såväl digitalt som fysiskt. Du kommer att ha stöd och handledning av medarbetare och erfarna kollegor. 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har svensk läkarlegitimation. Intresse för och erfarenhet av primärvård, och akutmedicin är meriterande.

Personliga egenskaper:

Vi värdesätter att du som person är positiv, ser lösningar och är engagerad. Du är engagerad, vill utvecklas och bidra till verksamheten.

Anställningsform:

Tidsbegränsad visstidsanställning, på heltid. Vikariat inför eventuell ST. Tillträde efter överenskommelse.

Övrig information:

Upplysningar om tjänsten lämnas ut av rekryterande chef:

Torgny Magnusson, läkarchef, specialist i allmänmedicin, Brommaplans vårdcentral, 070-306 81 81

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Bromma
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6992
Kontakt
  • Mikael Pettersson, Verksamhetschef, 073-9661578
  • Torgny Magnusson, Enhetschef, 070-3068181
Facklig företrädare
  • Maria Sjödahl, Läkarföreningen, 70–2667094,maria.sjodahl@regionstockholm.se
Publicerat 2023-09-18
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb