Vi söker dig, legitimerade logoped, som vill arbeta i team med engagerade kollegor. Du kanske vill öka din erfarenhet inom neurologi eller vill du utvecklas genom ett fritt men ansvarsfullt arbetssätt?

Ett Neuroteam består av professionerna fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped och kurator. Teamet för Sigtuna/Upplands-Väsby/Vallentuna består av 5 personer och utgår ifrån Märsta. Teamet i Järfälla/Upplands-Bro består av 5 personer och utgår ifrån Järfälla. Båda teamen söker nu logoped, fördelning av tjänsterna är öppet för överenskommelse.

Neuroteamet är en länk i vårdkedjan för patienter med stroke, nyförvärvade hjärnskador och andra neurologiska diagnoser efter utskrivning från slutenvården. I teamet arbetar man tätt tillsammans och sätter upp gemensamma mål ihop med patienten i form av rehabiliteringsplaner. Arbetssättet är patientcentrerat och alla i teamet bidrar med sin specifika kunskap för att patienten ska ha förutsättningar att nå sina mål. Rehabilitering sker framför allt i patientens hem och dess närmiljö men även på mottagning individuellt och i grupp, vi kan även arbeta med videobesök. Dina arbetsuppgifter kommer att vara mycket varierande då de helt baseras på patientens individuella behov. Som logoped består dina uppgifter av att bedöma, utreda och behandla personer med förvärvade språk-, tal- och röststörningar samt ät- och sväljproblematik. Även förskrivning och uppföljning av kommunikationshjälpmedel är en vanligt förekommande uppgift. Här kan du läsa mer om oss: .

Låter det som en intressant möjlighet? Sök tjänsten och berätta om dig, så berättar vi mer om oss!

Anställningsform:

Tillsvidareanställning, heltid, deltid kan diskuteras/ enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer:

Leg. logoped. Erfarenhet av neurologisk rehabilitering eller medicinsk rehabilitering är meriterande. B-körkort. 

Personliga egenskaper:

Du bör ha mycket god samarbetsförmåga och kunna arbeta både nära andra teammedlemmar och självständigt. Vi ser gärna att du är en problemlösare och att du är flexibel med planering. Du får gärna vara intresserad av vidareutveckling och har intresse för att förbättra verksamheten utifrån nya krav och förutsättningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Eftersom vi arbetar mycket i patientens hem måste man klara av att vistas i miljöer med husdjur/pälsdjur och inte vara känslig för tobakslukt.

För mer information om tjänsten

Enhetschef för teamet i Sigtuna Gunilla Berglund Naesenius: 08-12345352

Enhetschef för teamet i Järfälla Johanna Elnäs: 08-12345604

Övrig information

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Märsta
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6777
Kontakt
  • Gunilla Berglund-Naesenius, enhetschef, 08-12345352
  • Johanna Elnäs, enhetschef, 08-12345604
Facklig företrädare
  • Clara Hultqvist, SRAT, 08-12335778
Publicerat 2023-09-21
Sista ansökningsdag 2023-10-08

Tillbaka till lediga jobb