Tiohundra

Nu söker vi en assistent på deltid till en kvinna i Norrtälje med förvärvad hjärnskada där dag, kväll och nattpass med väntetid ingår. Meriterande om du utöver svenska talar Lingala eller Franska. Vårt uppdrag inom personlig assistans är att möta våra kunder i deras aktuella livssituation utifrån vår vision - Hälsa, vård och omsorg där du är. Vi arbetar tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Välkommen till oss!

Om tjänsten
Att arbeta som personlig assistent innebär att hjälpa en annan människa att leva sitt liv utifrån sina förutsättningar, det kan handla om allt från hjälp med personlig hygien och påklädning till hjälp att utföra fritidsaktiviteter. I det dagliga arbetet ingår även social dokumentation. Du utför även hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering av legitimerad personal. Vi arbetar tvärprofessionellt kring kunden, det vill säga i nära samverkan med andra yrkesgrupper.


Om dig
Du är en person som tar ansvar för dina uppgifter och har god empatisk förmåga. Ett gott bemötande är självklart för dig och du är bra på att prioritera arbetsuppgifter utifrån olika situationer. Du är van vid att reflektera över ditt arbete i syfte att identifiera och utveckla positiva arbetssätt.

Samarbete är något du uppskattar och du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Samtidigt är du öppen för att ta till dig och lära av andra. Du har en vilja att bidra till ett gott klimat på arbetsplatsen.

Goda kunskaper i svenska språket krävs. Datorvana är ett krav, eftersom datorer och smartphones används i det dagliga arbetet för dokumentation.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet. 

Om oss
Personlig assistans utför insatser som syftar till att underlätta för våra kunder i deras hemmiljö. Hos oss får du som medarbetare en arbetsdag som är omväxlande och präglas av arbetsglädje. Du får ett arbete som är betydelsefullt och där du kan göra skillnad i någons liv.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.   

Övrigt
I denna rekrytering arbetar vi med intervjuer och urval löpande under ansökningstiden. 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad ca 24h/vecka
Ort Norrtälje kommun
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6695
Kontakt
  • Malin Holm, 08-12330304
  • Carolina Alebark, 08-12327087
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel., 0176-10100
Publicerat 2023-09-18
Sista ansökningsdag 2023-10-18

Tillbaka till lediga jobb