Är du intresserad av geriatrik och vill jobba med akuta vårdinsatser, kom till oss på Sabbatsbergsgeriatriken! Vi söker dig som vill jobba antingen dag/kväll eller natt med våra MRSA patienter. Vi på avdelning 72 är en liten arbetsgrupp som trivs med varandra och välkomnar dig som är sjuksköterska. Klicka gärna här för att se den korta filmen som handlar om att jobba på geriatriksjukhus.

Om jobbet

Som sjuksköterska hos oss jobbar du teambaserat med utskrivningsplaneraren, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kurator, logopeder, dietister, undersköterskor, läkare och överläkare. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi har gemensamt och med dig, vill vi skapa värde för just vår patientgrupp!

Som nattsjuksköterska kommer att du att ta hand om max 11 patienter tillsammans med en undersköterska.

Som dag/kväll sjuksköterska ansvarar du för max. 7 patienter tillsammans med 2 undersköterskor. Under helger jobbar man i parvård.

Vårt erbjudande till dig

 • Du får en ordentlig introduktion och blir uppbackad i det dagliga arbetet av kunniga och erfarna kollegor.
 • När du landat i din roll, finns det goda möjligheter till fortsatt kompetensutveckling så som kvalitetsgrupper, mentorskap, högskolekurser, vidareutbildning och handledning/pedagogik.
 • Du kommer att möta många olika sjukdomsbilder med stort omvårdnadsbehov och hantera ett brett spektra av medicintekniska arbetsuppgifter, samt arbeta med avancerade bedömningar. 
 • Du får även möjlighet att arbeta med rehabilitering inom kirurgi, medicin, ortopedi, kognitivsvikt och demenssjukdomar.
 • Varje nyanställd sjuksköterska, specialistsjuksköterska/månadsavlönad, minst 75%, får en sign-on bonus om 10 000 kronor vid tillträdet av anställningen och 10 000 kronor efter 12 månader. (Vissa kriterier ska uppfyllas: Vår nya medarbetare ska vid anställningstillfället inte vara anställd av Region Stockholms nämnder/bolag eller av akutsjukhus som drivs på uppdrag av Region Stockholm (Med detta avses samtliga nämnder inom Region Stockholm (t ex Karolinska och SLSO), samtliga helägda bolag och kommunalförbund (t ex Södersjukhuset, Danderyds sjukhus, Södertälje sjukhus, AISAB, Norrtälje TioHundra och S:t Eriks ögonsjukhus) samt akutsjukhus som drivs på uppdrag av regionen så som Capio S:t Görans sjukhus). Samtliga belopp är bruttobelopp och inte pensionslönegrundande.)

Vem söker vi?

Legitimerad sjuksköterska är ett krav. 

Du har ett trevligt bemötande till kollegor, patienter och anhöriga. Vi tror vidare att du har ett genuint intresse för att arbeta med just sköra äldre. Eftersom vi arbetar i team förutsätter vi att du har mycket god samarbetsförmåga och att du är tydlig i din kommunikation. Då växlande arbetstempo förekommer inom akutgeriatrik, behöver du vara trygg i dig själv och dina beslut, samt kunna prioritera i arbetet. Nyfikenhet och att våga utmana sig själv ser vi som positiva egenskaper, då vi har en arbetsmiljö där lärandet har en naturlig plats.

Andra språkkunskaper utöver svenska är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Det praktiska

 • Vi erbjuder fast anställning och bra villkor. Provanställning kan komma att tillämpas. 
 • Hel-/deltid, det som passar dig! Heltidsmått på dag/kväll är 38:15 timmar/vecka. Heltidsmått på natten är 32:20 timmar/vecka, nattsjuksköterskor får dubbelt natt OB.
 • Friskvårdstimme och friskvårdsbidrag har vi självklart också!
 • Möjlighet till flex finns.
 • Vi har arbetstidsavtalet för sjuksköterskor inom regionen, vilket innebär att du får använda intjänad tid till antingen pengar, ledig tid eller pension.
 • Hälsosam schemaplanering.  
 • Individuell lönesättning.

Om arbetsplatsen
Vi på Sabbatsbergsgeriatriken är en trivsam klinik mitt i hjärtat av Stockholm som bedriver akutgeriatrisk vård. Det innebär att vi arbetar med utredning, behandling och rehabilitering av multisjuka äldre. Patienterna hos oss kommer från akuten, via ambulans, direkt från hemmet eller på remiss från husläkare. Intaget sker dygnet runt. Mer om oss hittar du på vår hemsida, klicka här!

Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6677
Kontakt
 • Katharina Buchta, 0812338006
Facklig företrädare
 • Ulrika Sundbye, Vårdförbundet, ulrika.sundbye@vardforbundet.se
Publicerat 2023-10-03
Sista ansökningsdag 2023-10-06

Tillbaka till lediga jobb