Enheten DS IT ansvarar för att utveckla, förvalta och tillhandahålla telefoni och IT-tjänster till Danderyds sjukhus. Vi söker nu timanställda, serviceinriktade växeltelefonister som kan arbeta över veckans alla dagar.

 

Arbetsbeskrivning

Som telefonist arbetar du med människor i fokus och är lyhörd för deras situation och behov. Du kommer att vara den första som möter kunden när de ringer till sjukhuset och din uppgift är att på ett effektivt och tydligt sätt, samt med en hög servicenivå, hjälpa kunden vidare. Periodvis kan belastningen på växeln vara hög där din förmåga att ingjuta lugn och förtroende kommer att vara mycket betydelsefull.

Vi är en viktig 24/7-verksamhet och är bemannade dygnet runt, årets alla dagar. I rollen kommer du att hantera en stor mängd inkommande samtal tillsammans med dina kollegor på plats, men även ensamarbete förekommer. Vi ser även att du kan och vill arbeta kvällar, nätter samt röda dagar.

Växeln är en central och viktig funktion som likt allt annat behöver utvecklas med tiden, det är därför viktigt att du känner ett ägandeskap för din roll på sjukhuset och är aktiv i förbättringsarbete genom att löpande komma med förbättringsförslag både för våra kunder och vår egen verksamhet.

 

Kvalifikationer

Avslutad gymnasieutbildning. Du som söker har god erfarenhet av serviceinriktat arbete och vi ser gärna att du tidigare arbetat antingen inom vården eller som växeltelefonist och har god datorvana. Då en del av samtalen är på engelska förutsätter tjänsten att du kan föra en enklare dialog på engelska. Det är en fördel om du är van vid att arbeta i en dygnet runt öppen verksamhet, men inget krav. Meriterande är om du har erfarenhet av hänvisningssystemet InAttend och/eller journalsystemet TakeCare. Utöver detta talar och skriver du obehindrat på svenska.

 

Personliga egenskaper

För dig är service och gott bemötande en självklarhet och du vill tillsammans med dina kollegor leverera den bästa servicen till dem som ringer in. Du är en lagspelare som har lätt att samarbeta med andra och ställer upp när det behövs. Vidare är du en positiv person som tar tag i saker och ser till att de blir gjorda och är bekväm i att hantera svåra samtal under tidspress samt anpassa dig efter varje unikt samtal. Arbetet ställer höga krav på effektivitet, stresstålighet samt lyhördhet. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

 

Anställningsform

Timanställning som inleds med en kortare sammanhängande introduktion.

Ansökan

För att din ansökan ska vara komplett behöver du bifoga både CV och personligt brev.
Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Säsongsarbete
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Omgående
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad Behovsstyrt
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6616
Kontakt
  • Louise Jakobsson Thorman, 08-12355213
Facklig företrädare
  • Vision, 08-12357222
Publicerat 2023-08-31
Sista ansökningsdag 2023-10-31

Tillbaka till lediga jobb