Vi söker en distriktsläkarkollega till vårt gäng på varma Axelsbergs vårdcentral då en kollega flyttar till annan ort. En trevlig arbetsplats där vi tillsammans har hand om en befolkning om cirka 15 000 personer. 

Är du intresserad av att arbeta i en välkomnande och läkarledd verksamhet med korta beslutsvägar och kontinuerlig strukturförbättring, som präglas av god stämning och medarbetare som hjälps åt och stöttar varandra? Då ser vi fram emot din ansökan!

Vi söker en till kollega och vi välkomnar även dig som är ny specialist i allmänmedicin! Vi är ett härligt specialistläkargäng om 10 kollegor, varav en hemsjukvårdsläkare och 7 stycken ST-läkare där vi hjälps åt i vardagsarbetet. Utöver detta har vi även BT och AT-läkare, samt randande ST-läkare från andra specialistgrenar. Vi har egen BVC, ett psykosocialt team och egen rehabiliteringskoordinator som ger gott stöd i arbete med sjukskrivna patienter.

Vårdcentralen är belägen i Hägersten i södra Stockholm, nära tunnelbana och natur. Här finns bra kommunikationer och det tar 17 minuter med T-banan till Stockholm City. Området består av en blandad befolkning med alltifrån små barn till en äldre generation. Bebyggelsen är blandad med både villor och flerfamiljshus, och Mälaren bara ett stenkast bort från vårdcentralen. Vi har även en ny och uppskattad uteplats i solskenet där vi fikar och äter lunch!

Vår ambition är att erbjuda invånarna god vård på hög medicinsk nivå med fokus på patientsäkerhet och kvalitet. Axelsbergs vårdcentral är en verksamhet inom primärvården i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO).

Arbetsuppgifter:
Sedvanligt arbete för specialist i allmänmedicin på en vårdcentral, vilket innebär att självständigt ta emot, bedöma och behandla ett brett spektrum av patienter med varierande diagnoser. Möjlighet till distansarbete erbjuds och i samråd med chef läggs ditt eget schema med stor flexibilitet. Möjlighet finns även för tjänstgöring på BVC. Vi värnar god fortbildning och hög medicinsk kvalitet.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin som vill vara med och vidareutveckla vården hos oss på Axelsbergs vårdcentral.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är engagerad, har god samarbetsförmåga och ett professionellt bemötande mot både patienter och medarbetare. Du driver ditt eget arbete men vill också bidra till helheten på vårdcentralen. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid alternativt deltid med start enligt överenskommelse.

Övrig information:
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. 

SLSO skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, avtalspension samt försäkringar.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%, med möjlighet till deltidstjänst
Ort Axelsberg
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6490
Kontakt
  • Miriam Melles, verksamhetschef, 073-0308597
Facklig företrädare
  • Maria Sjödahl, Läkarföreningen, 070-2667094
Publicerat 2023-11-06
Sista ansökningsdag 2023-11-19

Tillbaka till lediga jobb