Tiohundra

Brinner du för att leda människor och samtidigt få möjlighet att arbeta kliniskt? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi en Klinikchef inom ortopedi på Norrtälje sjukhus.

 

Om tjänsten

Som Klinikchef på ortopedkliniken arbetar du nära verksamheten. Du leder det strategiska såväl som det operativa arbetet. Teamet består av ca 13 ortopeder inkl ST-läkare. Kliniken har mottagnings- och operationsverksamhet med jourlinje 24/7.

I rollen som chef ansvarar du för personal, arbetsmiljö och ekonomi. Du är direkt underställd Verksamhetschef och sitter med i ledningsgruppen för hela sjukhuset.

Den personliga kommunikationen och lagkänslan präglar kliniken och sjukhuset. Detta innebär att du behöver arbeta nära kollegor och andra chefer för att utveckla nya arbetssätt och metoder. Kliniken är förhållandevis liten, vilket gör att du som chef även deltar i det kliniska arbetet där ronder och jourtjänstgöring ingår.

 

Om dig

För att lyckas i rollen som klinikchef behöver du ha lätt för att arbeta med människor för att nå framgång.

Du värderar samarbete högt, både inom ditt område och mellan olika verksamheter på sjukhuset. Du behöver ha fingertoppkänslan att kunna välja rätt metod och riktning för att utveckla verksamheten. Vidare behöver du vara lyhörd inför andras åsikter, samtidigt som du har modet att kunna fatta beslut av både enklare och tuffare karaktär.

Du är specialistläkare inom ortopedi. Forskningserfarenhet är meriterande likväl som tidigare erfarenhet att arbeta som chef.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Ta chansen att jobba på det lilla sjukhuset med stora möjligheter. Välkommen med din ansökan.

 

Om oss

Norrtälje sjukhus är det lilla sjukhuset med alla dess fördelar. Vi är en del av Region Stockholm.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. 

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6468
Kontakt
  • Sune Forsberg, verksamhetschef, 08-12326104
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2023-08-28
Sista ansökningsdag 2023-10-06

Tillbaka till lediga jobb