Södersjukhuset AB, Bilddiagnostik, Röntgenkliniken, Röntgensjuksköterskor

Röntgenkliniken på Södersjukhuset är en av Sveriges största radiologiska kliniker och har en bred verksamhet med tonvikt inom akutverksamhet. Metoder vi utför är datortomografi, ultraljud, konventionell röntgen, intervention, nuklearmedicin, MRT och barnverksamhet. Vi är idag ca 150 medarbetare på vår klinik och utför omkring 140 000 undersökningar per år varav ca 75% är akutverksamhet, resterande del är elektivverksamhet.  

Röntgenkliniken står inför nya roliga utmaningar och därför söker vi nu fler röntgensjuksköterskor till vår klinik. Vi garanterar mycket kunskap och lärdom, en högintensiv verksamhet där du behövs och gör skillnad samt ett härligt medarbetargäng! Vi arbetar i team och värdesätter en arbetsmiljö där gemenskap, tillit och kompetensutveckling är centralt.  

Rollen som röntgensjuksköterska:  

Som röntgensjuksköterska hos oss arbetar du med varierande och lärorika arbetsuppgifter inom olika modaliteter. Vi har en modern utrustningspark på de olika modaliteterna och brett undersökningspanorama med allt från konventionell röntgen till mer avancerade undersökningar på både barn och vuxna. Vi kan därför erbjuda dig stora möjligheter att utvecklas vidare inom ditt yrke vilket vi värdesätter.   

Vi tror att du som sökande är leg. röntgensjuksköterska och har minst ett par års erfarenhet i en liknande roll. Det är meriterande om du har god erfarenhet av Datortomografi.

Personliga egenskaper:  

Vi söker dig som är lösningsorienterad, flexibel samt intresserad av teknik och utveckling. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och glädje till vårt team. Du har lätt för att samarbeta samt är noggrann och ansvarstagande i ditt arbete.

För att trivas hos oss bör dina grundvärderingar stämma överens med våra – respekt för individen med patienten i fokus.  

Anställningsform:  

Tillsvidareanställningar på heltid, 100%.

Kvalifikationer:  

Legitimerad röntgensjuksköterska. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av akutverksamhet.

Övrigt:

Södersjukhuset tillämpar även registerkontroll före beslut om anställning.

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande och ser fram emot din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6051
Kontakt
  • Merhay Hailemariam, 08-12361449
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Södra, 070-4843310
Publicerat 2024-02-11
Sista ansökningsdag 2024-03-03

Tillbaka till lediga jobb