N52 Tema Cancer, ME Medicinsk behandlingsavdelning (MBA)

Är du avdelningsassistent/undersköterska och vill arbeta i ett positivt och kompetent team med patienten i centrum och samtidigt vara med och utveckla cancervården med oss inom Tema Cancer? Då ska du söka vikariatet på dagvårdsavdelning inom ME medicinska behandlingsavdelning. Välkommen!

Vi erbjuder

Du arbetar med alla patienter inom Tema Cancer och har möjlighet att inhämta kunskaper om flera behandlingar och vara med i utvecklingen av cancervården. Inom ME MBA arbetar vi med väletablerade läkemedel och med patienter som befinner sig i kliniska prövningar, där det erbjuds både nya läkemedel och välkända läkemedel i nya kombinationer.

Vi erbjuder även: 

 • Ett glatt och välkomnande team samt chefer med mångårig erfarenhet 
 • Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb där vår gemensamma arbetsmiljö är mycket viktig.
 • Individuellt anpassad introduktion
 • Erfarna kollegor
 • Upp till 5000 kr i friskvårdsbidrag, alternativt friskvårdstimme med 3500 kr i friskvårdsbidrag samt tillgång till våra personalgym i Solna och Huddinge.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

Om tjänsten

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancers vision är att inom vårdens alla delar bedriva världsledande vård, utbildning och forskning för en förbättrad livskvalitet och överlevnad för patienter med tumörsjukdom. Cancersjukvården inom Karolinska Universitetssjukhuset och Karolinska Institutet är sedan 25 mars 2020 ett ackrediterat Comprehensive Cancer Centre av OECI, Organization of European Cancer Institutes.

Vi söker

Som avdelningsassistent arbetar du i ett team av sjuksköterskor och undersköterskor där du ansvarar för olika arbetsuppgifter som att bädda sängar, förrådsansvar och att hjälpa patienter på avdelningen. Du har kontakt med olika aktörer för att få den gemensamma avdelningen att fungera t ex transportörer och andra servicefunktioner på sjukhuset. Till avdelningen kommer patienter som ska erhålla sin medicinska cancerbehandling. Det är en dagvårdsavdelning så när patienterna är klara så går de hem. 

Kvalifikationer

Krav:

 • Goda kunskaper i svenska både tal och skrift.

Meriterande: 

 • Utbildad undersköterska 
 • Tidigare arbete inom service/sjukvård 
 • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månads- vecko- eller timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5037
Kontakt
 • Awa Gaye Danielsson, awa.gaye-danielsson@regionstockholm.se
Facklig företrädare
 • Kommunal, kommunal.karolinska@regionstockholm.se.se
Publicerat 2023-06-09
Sista ansökningsdag 2023-06-23

Tillbaka till lediga jobb