Vårt anställningserbjudande

Nu har du chansen att jobba med oss i en spännande dygnet-runt-verksamhet med en hög andel seniora kollegor. Vi erbjuder en rotationstjänst mellan intensiven och post-op, vi tillämpar individuella scheman och ger dig individuellt anpassad introduktion.

Som medarbetare hos oss är du en viktig del av intensivvårdens utveckling och du har möjlighet att delta i en tvärprofessionell utvecklingsgrupp med olika teman, bl.a. ventilation, sedering och hygien. Du får också medverka på 1-2 studiedagar per år då vi uppmärksammar och diskuterar de nyaste rönen inom intensivvård.

 

Arbetsbeskrivning

Vården på IVA bedrivs i teamarbete tillsammans med undersköterskor och läkare samt olika paramedicinska specialiteter. Vi tillämpar regelbunden omvårdnadshandledning och har ett tydligt, närvarande och omtänksamt ledarskap med tydliga krav och mål.

Intensivvårdsavdelningens inriktning är allmän intensivvård för vuxna med nio vårdplatser. På den postoperativa avdelningen vårdas patienter från kirurgi, urologi, ortopedi och kvinnosjukvård. 

 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård. Erfarenhet från intensivvård är meriterande.  

 

Övrigt

Treskift, veckoarbetstid 34:20 timmar/vecka på heltid.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5032
Kontakt
  • Camilla Westerholm, 08-12358366
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2023-06-09
Sista ansökningsdag 2023-07-09

Tillbaka till lediga jobb